mrtvy v sne

ddana

Marg, nie je dôležité, či je živý alebo mŕtvy, skôr o tom, čo to vo mne vyvoláva. S akým pocitom si sa zobudila? A takto to bude lepšie, ak si to sama vo svojom vnútri vysvetlíš. Tak sa to rozoberá aj u psychologičky.

jeorgia

snival sa mi sen ze sme z detmi v izbe nejakej a ja som moc nechcela ale isla hladat k jedlu picu.ako som hladala kde ju kupim ako bi zacinal konec sveta valila sa voda akoby sa viliali rieky atd.aj okolo domou akobi z kopca.utekali tusim aj ludia ale kravy si dobre pametam ako utekali pomedzi cinziaky splasene.a ja som nevedela rychlo najst vychod z nejakeho cinziaku a v duchu som banovala co som nezostala z manzelom a dcerami vyvalovali sa na posteli.a ze ako sa vratim ked nastavala ta potopa. a isiel okolo uz co je po smrti kamarat.a ja som sa utekala snim zvitat pusou na usta.tak kto mi vysvetli tento cudny sen?

vilaamalka23

moja starka horovila vždy ,ked sa nám sníva s mrtvym, tak chce aby sme sa za neho pomodlili, aby jeho duša našla pokoj.....

domči

stalo sa mi to že v sne sa mi objavil syn a dal mi 50€ že mám vyplatiť elektriku lebo že mu nesvieti .. môže to mať niečo spoločné stým že mu nesvieti sviečka na hrobe ?

andy

Ja som nič také nepísala, že sa mi snívalo, že niekto zomrel, len o spoločnosti živého človeka s mŕtvym. Určite sa netreba držať snov, ale myslím, že nám vedľa napovedia a keď sa v nich človek dokáže orientovať, dokáže ich pochopiť, môže mu to aj pomôcť. Ale určite každý sen neznamená pre každého to isté. Treba v tom hľadať osobný vzťah. Len jeden príklad, ktorý som čítala a myslím, že vtedy sny veľmi pomohli: jednej panej sa snívalo, že je v lese a nevie sa dostať von - taký desivý sen. Opakoval sa každú noc, až mala jej dcéra autonehodu. Potom sa jej snívalo, že zase bola v tom lese, ale podarilo sa jej odtiaľ dostať na krásnu lúku. Lekári ju odmietli operovať, vraj to nemá význam. Ona trvala na operácii a všetci boli prekvapení, že to dopadlo úspešne.

Summer_

andy, tak aspon ja som mala to stastie ze asi pred rokom a pol sa mi snivalo ze mi zomrel dedko a aj babka a dodnes su zdravy a v poriadku.. a bol to dost zivy sen, takze nastastie , nie vzdy sa vyplni :)