POMÓÓÓÓÓÓC S HOLENIM

majusicka

ja sa holim uplne dohola, je to super pocit. naucil ma to priatel.vzdy som sa holila na "pasik", no to ma uz omrzelo a toto je ovela lepsie.. jednoznacne v kupeli sa holim,tak na konci, je to vsetko zjemnene,ide to lahsie.pouzivam venuss a hocijaky gel, aj na sprchovanie, alebo saforelle.potom si natriem telovym mliekom a posypem detskym pudrom, ktory vysusuje a tak sa mi netvoria ziadne cervene bodky a je to super pocit:-))

dinr

No ja mám zas taký problém, že do hladka by sa aj dalo,ale horšie je že keď chĺpky vyrastajú tak sa tvoria malé červené pupáčiky a strašne to bolí a svrbí-

dinr

No ja mám zas taký problém, že do hladka by sa aj dalo,ale horšie je že keď chĺpky vyrastajú tak sa tvoria malé červené pupáčiky a strašne to bolí a svrbí.

Summer_

Kup si penu na holenie a vzdy to rob pri sprchovani. Sa navlhci vodou, nanes si penu a ohol sa. Mne to takto ide do hladka- na sucho mi to nikdy neslo..

andy

Nechápem, že sa nedá vyholiť do hladka...ak máš problém s prístupom (niekde nevidíš alebo tak), nech ťa holí partner. Môjmu sa to veľmi páči