Gynekolog v Seredi

DianaSea

No tak práve som prišla od Laluhu a dakujem...nikdy viac...arogantný že až...a to som len chcela informácie o umelom prerušení tehotenstva...bavil sa so mnou jak s handrou...akože chápem že je proti tomu,ale nikdy nevie dôvod prečo je žena donútená k tomuto riešeniu...aj ked má k tomu odpor ako človek,tak by sa mal správať profesionálne...prišla som za nim ako za odborníkom a bavil sa so mnou ako moja mama....vdaka...

Darcy

neodporúčam isť k Čimovej. Jej sestrička na mňa bezdôvodne navrieskala a nie raz. V čakárni som sa bavila aj zo staršími pacientkami, čo majú rovnakú skúsenosť... Tak isto aj pani doktorke prdnú nervy často - jednu návštevu mi hovorí zdrobnelinami, je milá a druhý raz mi ide odkusnúť hlavu a je doslova nepríjemná až arogantná. A to o seba dbám, chodím čistá, lieky atď beriem ako mám, kontroly nezanedbávam.. Odpovedá tzv. "na polhuby" a ak mám otázky (napr. na lieky alebo HAK) tak sa tvári vyslovene že ju otravujem a neodpovie mi. Ale ordinácia vybavená je. Tiež mením lekára, len sa neviem rozhodnúť, na súkromníka nemám rozpočet. Koho by ste mi mohli na okolí odporučiť, kto aj berie pacientky?

odporucam

ja som zo serede tu nic neni, chodila som aj do trnavy ale tam vsetci dobri ginekologovia uz neprimaju nove pacientky... bol mi odporucany laluha, teras chodim k nemu asi stvrt roka a pomohol mi asi najviac... velmi ho odporucam...

le

Ktorá môžete, tak choďte k MUDr. Laluhovi, pretože ten lekár nemá v širokom-ďalekom okolí konkurenta ako odborník a aj ako človek. To vám vravím z vlastnej skúsenosti. Chodím k nemu dlhé roky.

eni

ahojte ano laluha už bude ordinovať iba v šali lebo v ga mu rušia ambulanciu ale neviem prečo len mi to proste oznámil ale bude tam bývať celý týžden, ale pondelok stredu a piatok do obeda a utorok a štvrtok po obede.A všetkým pacientkám preradí karty do šale ale mne dal podpisať aj taký papierik že u neho chcem ostat takže asi to dá aj ostatným ked prídu.