vichy normateint

marcelina78

Ozaj, ak predsa len chcete rovanku cenovu relaciu makeupu ako Vichy, skusala som kedysi La Roche Posay na zmiesanu plet, presny nazov neviem, ale ten bol ovela lepsi podla mna aj celkom dobre kryl bez pocitu masky, v lekarni by mali poskytnut vzorku, mne ju dala kozna lekarka.

marcelina78

Co sa tyka Vichy, mam dobre skusenosti s kremami Normaderm anti age denny a nocny - vzhladom ze k tomu, ze uz nemam 20..Rozsirene pory a zacervenale miesta pekne vyhladi, potom si dam podkladovu bazu pod makeup, ktora plet este viac vyhladi a zjednoti a lahko sa nanasa makeup, preudrujem a je to. Ked je teplo, kupujem si teralnu vodu od Vichy v spray a prestriekam plet, stiahne to ten maz a pot a bez lizancov, upokoji plet. Hovorim s Vichy som spokojna okrem makeupov, skusila som aj Dermablend a to bola ina maska, hned som to umyla..

marcelina78

Ja som ho mala tiez a nebola som spokojna, tazko sa rozotiera, sice nadeherne vonia ale mala som v nom pocit masky, hoc som si ho dala malo, nekryje bohvieako a je neprisposobivy pleti, su ovela kvalitnejsie makeupy na mastnu a zmiesanu plet, ktore vypadaju maximalne prirodzene, ked som ich potom skusila nasledne po tomto Vichy, videla ten rozdiel, tak som ho dala kamoske. Napr. Clinique -perfektly real, Estee Lauder , Lancome, jeden z nich sa volal Double real, neviem ktory, ale v parfumerke ti vzdy dobre poradia, pouzivam rovnaky odtien v lete aj v zime, lebo je ozaj tak prisposobivy, teraz mam Clinique a vsetky su stredne krycie.

ritpalova

suhlasim, odtien je trosku tmavsi ako som cakala, nekryje tak dobre, len farbi a za kratky cas sa po nom aj leskem a na mastnu plet sa tazko rozotiera

simsiriček

ja som vyskúšala tento make-up a je mi veľmi dobrý,ale nemám problematickú pleť.určite ale po jeho nanesení mám asi o 95% menej viditeľné póry,pleť je zjednotená a vyzerá opticky veľmi jednotne.odporúčam!

tyrusqa

nie je spatny,ale odtiene,katastrofa..1 a 2 je pre mna svetly,3 je do ruzova a 4 do oranzova..inac je celkom v pohode az na tie odtiene.

martina1683

Dlhšie som používala Dermablend (výborme kryje), ale už poobede by to chcelo nový make-up, nakoľko mi začal "stekať" a "robiť mapy". Preto som ho nedávno zamenila za Normateint, ktorý síce až tak 100%ne nekryje ale zato vydrží.. a zdá sa mi že aj to krytie je ok. Rovnako sa ľahšie roztiera ako dermablend.