ja a orgazmus

Príspevok v téme: ja a orgazmus
jataka

mam pocit ze som neschopna, mam priatela, privelmi ho lubim a milovanie snim sa mi velmi paci, ale malokedy ma privedie k orgazmu o akom on sniva....ma vela skusenosti a tie predchadzajuce orgazmus prezivali privelmi, jedna vraj striekala teraz mam nieco take ako komplexy ze mu neviem splnit to co tak velmi chce. Naozaj sa mi to snim neskutocne paci ale preco s anevim urobit? a aj ked sa urobim mi neveri lebo "to tak neprezivam"

delinka

Myslím, že je od neho dosť netaktné, že ti rozpráva o svojich bývalých, hlavne o tom v čom boli kvázi lepšie od teba. Každý je individuálny, a tebe tieto jeho reči spôsobujú len väčšie komplexy o čo je pak ťažšie, aby ťa tak spravil.Uvidíš, ked sa nebudeš na to sústrediť, všetko pôjde. A hlavné je , že sa ti to páči.
aby som len nekritizovala, tak jedno plus mu dávam za to, že je taký dobrý a chce, aby si mala z toho čo najväčší pôžitok. len niekedy netreba preháňať.

ksl

Preboha,čo je to za vola? Taký mokrý ženský orgazmus sa nestáva furt a predovšetkým záleží od muža nakoľko ťa vzruší!!!!! Ty si v tom nevinne,teda myslím tým,že to nie je tvoja neschopnosť... A kľudne mohol mať predtým babu,čo sa pri orgazme trochu pomočila (je to bežné) a on si myslel že je to mokrý orgazmus - predpokladám,že to neskúmal... Možno musíš zahrať trošku divadlo - viacej vzdychať,kričať,zakrývať si ústa rukou(akože sa ti chce vrieskať)...

ja+

ja som mala podobny problem.hovoril mi,ze orgazmus vyzera inak,ako sa "robim" ja.vraj musim striekat.ja som nechapala o com hovori zo zaciatku,potom som doplnila teoreticke vedomosti a bola deprimovana tym ze to nikdy nedosiahnem tak ako si to on predstavuje.mohol sa snazit kolko chcel,aj hodinu a nespravila som sa.prezivala som to stale rovnako intenzivne,bez vrcholu.az raz..ked som bola hore,zacala som striekat :)on to tak pekne okomentoval:"no vidis uz ti ide vodicka" bolo to uzasne,no podarilo sa mi to len velmi zriedkavo.