sex z romom

Príspevok v téme: sex z romom
janka 2008

mala som sex z romom bol to neskutocny zazitok problem je vtom ze stale na neho myslym a mam 100 chuti sa znim milovat zase ja som sa zalubila a aj on my povedal ze ma lubi neviem co mam robit on je velmy bohati a povedal ze pojdeme niekde daleko a neviem ci mam ist alebo nie bojim sa rodicom povedat ze chodim z romom neviem ako by zareagovali Poradte my prosim co by ste urobily na mojom mieste dakujem .ps. ma velkeho vtaka moze to bit preto zema tak pritahuje ???????

ikuska

pre boha moja ty si vobec chodila do skoly??? ty mas iny spravny pravopis:DDD boze normalne mi je z teba zle!
a aky by si mala zivot s ciganom? kazdy by vas odsudzoval mozno nie iba na LUNIKU 9

delinka

podla mňa sa svojim rozumom hodíš k nemu, nehovoriac o tvojom pravopise. pokojne s ním choď, keď ťa omrzí sex s ním môžeš mu zamávať a nájsť s iného, s väčším.

tomas.s

Fuj nikdy v zivote s ciganom nikdy ras to budes lutovat ako moja sestra tiez jej sluboval hory doly .... ze ma peniaze proste vsetko a teraz ju iba stale bije a trizne !!!!! radim ti len dobre zmizni od neho lebo to OLUTUJES

jucika

ahoj. myslim si, ze je jedno, aku ma farbu pleti, ak je to clovek, ktory je slusny, vzdelany, inteligentny, tak na farbe vazne nezalezi.ale netreba sa unahlit a treba toho cloveka spoznat.