Akne-Solárium

delphia

flaky zmiernis dermabraziou alebo chem. peelingom. solarkom sa ti plet opali a kontrast je mensi, ale za to ma negativne ucinky na pokozku.

jenn01

Tie fliačiky zmiznu uplne do pol roka , je to dlho ale su to jazvyčky a tie musia samy vyblednúť. Mam to odstopované. A snažim sa dalšie vyražky radšej nechytať ak nie je treba.

matel

nie ten aknenormin maaas velmi silne lieky v tabletkovej forme...a ma dost hnusne vedlajsie ucinky... a chapem ze nebat sa toho mozno tebe sa to nepreukaze ale je dost ludi ktorym sa preukazali vedlajsie ucinky... a ten aknenormin pomaha ciso len na akne aleob aj na vyblednutie flacikov? lebo myslim ze to je len na akne abo sa mylim?

Kacena3051

Ahojte ja ma tiež už len flaky a newiem ako sa ho mam zbavit..a ten aknenormin to je čo??nejaky krem?alebo gel?

akneman

aknenormin a roaccutane je to iste, nebal by som sa toho. Tie vedlajsie ucinky nebudes mat to ti garantujem. Ved sa porozpravaj s koznou doktorkou. A potom ako budes davat to solarko sem napis ako to pokracuje som zvedavy. Mne to pomaha

matel

dik za rady... urcite to solarko skusim... dufam ze to pomoze.. ete som tamnebol tak dufam ze za taky hm 1000sk teda uz 33euro:P budem opaleny:P... a k tomu aknenorminu hm aj by som ho skusil len sa bojim ked je to take neco ako roacutan tych vedlajsich ucinkov... skusim najprv to solarko a ak nepomoze pouvazujem nad tym aknenorminom

akneman

s tym ze solarium nepomaha iba to nevidno...nesuhlasim...mne sa vzdy po lete toto zlepsi a fliacky zmiznu. V zime ich uz nemam a opalenie sa strati. Teraz berem aknenormin ale ked skoncim aj ja urcite pojdem do solarka.

katu5ik

ku regeneracii pleti prospieva, ked si budete na noc natierat mastnejsim kremom..napr nivea alebo tak, to je jedno, nech len je mastnejsi.. mne to pomaha.. :)