prstami to ide ale pri sexe nie,prečo??

Príspevok v téme: prstami to ide ale pri sexe nie,prečo??
to jje jedno

Chcem sa spýtat.Moja priatelka má velmi rada sex a ja tiež,často spolu spávame už asi rok,no zatial nikdy nedostala orgazmus priamo pri pohlavnom styku.Ked ju robím prstami na klitorise, alebo jazykom, tak sa urobi vždy,a vravi že je to genialne.Ja ale chcem, aby mala Orgazmus aj pri sexe, ked som v nej.No tak sa neurobi nikdy. neviete mi poradit, a nepiste mi tu polohy, pretože sme vyskušali už vsetky, a aj ked je ona hore, tak sa neurobi pokial jej rukou nedráždim klitoris,

to jje jedno

Počujte, na to aby som ju dokázal urobit vaginalne. potrebujem vediet kde je ten bod G nie ? Tak mi Andy povedz ako to hladáš ty, či už si baba alebo chlap, jedno ! Ked som začínal, robilo mi problem najst čo i len klitoris, no teraz už presne viem kde je... Tak nemože byt nemožne najst aj bod G... len by som potreboval vediet kde asi... ževraj 5 cm, lenže ked dám ruku asi 5 cm dovnutra a zatlacim hore, tak tam je nejaka kost a za tou kostou je to take drsnejšie a členitejšie ? je to tam niekde v tej oblasti ???

andy

Každý má svoj názor. Mám pocit, že si chalan (ak som to úplne nepostrehla, tak sorry, čítam rýchlo a možno nie presne), ťažko posúdiš, či by babe vadilo mať takýto orgazmus, alebo takýto. Lebo je to o tom istom. Aby to bolo akože "dokončené", môžu sa najskôr milovať a keď už budú mať toho dosť a on sa urobí, "dorobí" ju rukou. Pekný deň

cvik, cvik, cvik!!

Andy, tak neviem preco v hlavnom headline ma napisane "prstami to ide..." tak to sam autor prispevku, by si mal ujasnit veci, ale mas pravdu, dalej pise, ze jej to robi drazdenim klitorisu. Tak teraz nechapem :-P. Pretoze keby ju dokazal urobit cisto prstami, bola by to iba otazka casu, aby ju dokazal urobit aj normalne pri pohlavnom styku. Ale ked jej to robi iba klitoralne, tak je to o niecom inom. Kazdopadne obdivujem jeho holku, ze jej to nevadi, lebo ked vie, co je orgazmus, avsak ho nevie pri sexe dosiahnut, musi to byt hrozne... To este pochopim babu, ktora ho vobec nedosiahla a tesi sa aspon z prijemnosti. Ale ked vies co je orgazmus, jednoducho ho potrebujes kvalitne, a nie fest oralne a drazdenim prstami atd.

andy

Milý Cvik. Tak za prvé - nepísal, že rukou ju urobí, ale rukou na klitorise (to nie je vaginárny), za druhé, písal, že babe to nevadí. Za tretie: možno veľa čítaš, ale skús čítať viac z praxe, lebo viac báb je schopných tosiahnuť KO ako VO. Niketoré žiadny - to je ten horší prípad. Určite by som to neporovnávala s tým, že keby sa nevedel urobiť on. Lebo ona sa urobí, či už je to takto, vaginárne, alebo len dráždením bradaviek, na spôsobe nezáleží, nie?

cvik, cvik, cvik!!

Andy, no neviem preco mu hovoris, nech sa tym netrapi. Sice mas pravdu, nie jeho to trapi viac, ale zrejme jeho kocku. Lebo baba, ktora uz vie, co je orgazmus, sa len tak s hocicim neuspokoji! A preco by aj?! Keby chlap prestal citit orgazmus a nevedel by sa urobit ci nieco take, tiez by ho to pekne sralo a trapilo. Holka zjavne vie co je klitoralny orgazmus, lenze VIE aj aky je vaginalny, ved to pisal, ze ju prstami spravit vie!! to znamena, ze VIE dosiahnut vaginalny orgazmus, iba s jeho penisom nie, takze chlapec musi prist na to! a nie dievca. Mimochodom, kazda zena ma predispozicie na oba druhy orgazmov, cize len treba odburat tie dovody, preco ich nema, len ich treba zistit. No u tejto baby, by to nemalo byt tazke, tak sa snaz chlapce, lebo ktovie, dokedy ju to bude bavit.

andy

Môžeš byť rád, že dokáže dosiahnuť klitorisálny orgazmus, vaginárny má oveľa menej báb. Je to úplne jedno, hlavne, že je. Tak sa tým netráp

apofys

no pri sexe je baba stimulovana inym sposobom ako je to pri lizani klitaku alebo drazdeni len tak zvonka :) vaginalny orgazmus chce cas musis s nou spat aj hodinu v kuse a striedat ritmus podla jej pocitov ktore ma :) tiez zohrava rolu aj to ako mas tvarovany penis ak nadol tak je lepsia poloha zo zadu lebo jej to lepsie drazdi bod g ak nahor tak z predu :P len ked sa urobi takymto sposobom neskonci to a moze mat dalsie tak sa snaz :D vela stastia..

oooeee

Nech si pocas sexu drazdi klitoris,alebo jej ho drazdi v polohach,kde si ona nevie ty.Pre zaciatok je to dobre,najma ked ju vies cisto prstami urobit,to znamena, ze je schopna vaginalneho orgazmu,sice kazda ma na to predispozicie,mozno iba "tvoj" nie je este tak sikovny :-D.