Podme chudnut spolu

Príspevok v téme: Podme chudnut spolu
žabka1611

Ahojky....uz dlhsiu dobu sa snazim schudnut! najskor to slo ale potom prisli vianocea kila su spät!! zacinam zas chudnut!! nenavidim svoje tucne telo, neznesiem pohlad do zrkadla a uz sa ani nezmestim do svojich oblebenych siat!! mam 155 a 57kg. Ide ma slak trafit. chcem konecne schudnut a preto hladam niekoho s kym si o tom budem pisat! predsa len je to väcsia motivacia, ked je nas viac!! tak prida sa niekto???

žabka1611

leila: to mas blbe..lebo ja ked som bola v anglicku..tak tam som mala v praci take stresi ze z mojich 52 kg sa stalo 60!! no potom po 2 mesiacoch mi z jedla tak prislo zle ze som vyvracala hadam aj dusu!! a 3 a pol kila bolo dole!! s priatelom chcem zacat behavat ale kym su mrazi tak nas to brzi!! chcem mat 50kg..aj cvicim, ale dlho mi to nevydrzi!! HROZAA :((

leila

žabka ahoj, ja mam asi podobny problem len ja stresujem kvoli skuskam som stale doma teraz a jem, takze tiez som pribrala uz. Potrebujem to zmenit.

žabka1611

no jo..zmazala som zopar..tak preto ten datum :) cvicenie..ja viem..ale ja mam dojem ze mi to moc nepomaha :(( a moc nejedavam..akurat v nedelu..to je jasne :)

kikuska

mas tam datum 4.1. hmm.. :)
tak zacni cvicit :) nic ine nepomaha.. teda uprava stravy, to je jasne :) ale bez cvicenia tazko :) cvicenim sa pekne formuje postava.. :)

žabka1611

to zrejme preto, ze su to stare fotky :DD Inak mam siroke boky, velke brusko a hrozne stehna :(( takze asi tolko.