Moze mi odtekat plodova voda v 26.tt?

evivak

Som poriadku,nieco zo mna vtedy vytieklo, no odvtedy sa to nezopakovalo. Bola som na 4D ultrazvuku a vsetko je v najvacsom poriadku aj dietatko. Adka je mi to luto, urcite si mala velke starosti, dufam ze vsetko dobre dopadlo.Dakujem za reakcie.

adka2001

EVIVAK mne odtekala plodova voda v 20 tyzdni tehotenstva.Musela som ist do nemocnice lebo mi odtekala cicerkom cely den.tam mi dali daku injekciu zostala som tam lezat asi mesiac a lezat som musela do konca tehotenstva .

fooper

Babenky, plodová voda môže odtiecť kedykoľvek, keď je už okolo bábätka vytvorený vak blán (aj pred 20.týždňom tehotenstva), kde bábo pláva. Niekedy si to žena ani nevšimne, pretože vo včasnom tehotenstve to nie je veľa. Dá sa to zistiť po odtečení z vložky tzv. Temešváryho testom, to sa na zmienenú vložku naleje taký oranžový roztok a ak je to plodová voda tak sa sfarbí do modrozelena. Obyčajná voda z vodovodu dáva veľmi slabo pozitívny výsledok - dá sa to rozoznať, moč nereaguje vôbec. Inak koľko je okolo bábätka plodovej vody sa zisťuje najmä z ultrazvuku, ak je málo alebo vôbec, pátra sa po príčine. Tou môže byť a odtok alebo vrodená chyba u dieťatka, prípadne niečo iné, ale to je málo pravdepodobné. Držím vám palčeky, nech všetko dobre dopadne!!

eva jarkova

uz asi 2 tyzdne zomna ide mlazgavy vytok co to asi je mohly bi ste mi poradit co to znamena predtym som si davala krem do posvy prosim vysvetlite.

evivak

Nechcem ist na pohotovost, lebo aj minule som bola a bol to iba poplach chvalabohu. Vsetko bolo v poriadku aj ultrazvuk mi robili. Som v poriadku,dieta je mozno inak otocene, ale hybe sa v pohode len uz nie tak ze mi z brucha vytrca :-) A vela ultrazvuku skodi. Nemam bolesti, ani kontrakcie.

lenuliatko

ja by som tiez na tvojom mieste sla na pohotovost.ved nemas co stratit ak to nic nebude budes pokojna aspon.urcite si teraz nervozna.

machulka006

evivak - ak sa ti zdá že sa bábo menej hýbe zavolaj sanitku... v stredu, kým prídeš k lekárovi, môže byť už neskoro...

suzen20

ahoj neviem ci ti to pomoze ale citala som diskusiu kde sa vela zien stazovalo na vodovy akoby vytok ze sa zlakli ze im odtiekla plodova voda ale ze vraj je to normalne, niektore zeny maju taky akoby vodovy vytok..