blokada krcnej chrbtice

marcela77

áno strasne ma bolela hlava, myslela som ze odpadnem, mala som uporne bolesti hlavy aj ked som lezala, vôbec som pre tu bolest nemôhla zaspat a tabletky nezaberali, užila som si toho vela, rehabilitácie, akupunktura, ale dostala som sa z toho vdaka masážam, nebola to jedna alebo dve, minimalne 10x ale stoji to zato.

mary-kate

u mňa to došlo až do takého štádia, že ma 3 mesiace bolela ruka tak, že som s ňou takmer nemohla hýbať. ortopedička ma poslala na rehabilitácie-t.j. elektroliečba, parafín (v domácich podmienkach sa dá nahradiť takými tými vreckami s tekutinou, čo sa dajú vyvariť a potom stlačíte gombík, spustí sa chemická reakcia, tekutina vo vrecku skryštalizuje a parádne to hreje), biolampa (tiež sa dá kúpiť alebo požičať), aby sa mi uvoľnilo svalstvo (lebo lieky nepomohli-inak sa na uvoľnenie berie Mydocalm) a keď sa to uvoľnilo, musela som do nemocnice chodiť cvičiť. keďže v mojom veku sa už skolióza nedá upraviť, rieši sa to len tým, že sa spevní okolité svalstvo, aby to všetko držalo pohromade tak ako má. Skrátka musím cvičiť, keď chcem byť v poriadku, ale cvičiť môžete až keď sa uvoľnia bloky.

neck

marcela 77 a mala si aj s tym suvisiace problemy? - bolesti hlavy, tocenie, malatnost .. tiez mi akupunktura nepomohla. skusim teda nie masaze. ako casto a ako dlho treba chodit?

marcela77

Ja mam podobne problémy, blokády a spazmy ma trápili 2 roky, začala som chodiť na masáže a problémy ustúpili. Skušala som aj akupunkturu, ale to boli len vyhodené peniaze.

mjanik

vyhľadaj aspoň stredne dobrého akupunkturistu,ten to vylieči.Ide o nachladenie,hlavne prievan,ten treba odstrániť a chrbtica sa dostane do normy