Preboha sedive vlasy, tak skoro?

Príspevok v téme: Preboha sedive vlasy, tak skoro?
lessie

Caute zeny,chcem sa Vas opytat ci mate taky problem ako ja a to sive-šedive zacinajuce vlasy,mam len 24 rokov a uz sa mi ukazauju,Nie je to priskoro?Vadi mi to strasne lebo nemam farbene vlasy,a ani nemam zaujem si ich zacat koli tomu farbit.Myslite ze by mi ich pomocou henny nebolo vidiet?Fakt neviem co s tym.Vsimla som si to aj na ovela mladsich dievcatach.

bosorkam

ahojte, otec si kupoval kedysi šediváka teraz je to pod menom Reparex, kto skúsil a aké máte s nim skúsenosti?

teamia

Ahoj, nasla som dalsi pripravok proti sediveniu, su to nejake vitaminy. Ale vysledky by mali byt az za niekolko mesiacov. Skusal to niekto uz? -odkaz odstránený-

zdenci

tazko teraz povedat ci tomu verit, hlavne ci je to bezpecne a nie zdraviu skodlive... a druha vec je ze ked to prestanem uzivat zacnu vlasy znova sediviet? to si mozem rovno farbit je to to iste..

MUDr. Oto So

Prepáčte, ale od čias Šediváčka sa cez dvadsať rokov všetko zmenilo a dnes každý kozmeticdký výrobok musí zodpovedať predpisom Európskej únie. Reparex je prírodný enzymatický prostriedok, ktorý neobsahuje ako Šediváčik ťažké kovy a bol schválený a dnes sa predáva aj v Čechách, Maďarsku, Rumunsku, Tchajvane a v Jordánsku.
S úctou
O.Sova.

efe

cca pred 8 rokmi už bol na trhu prípravok proti šediveniu, volal sa šediváčik. Neskôr sa zistilo, že je zdraviu škodlivý a SOI ho zaradila dokonca medzi nebezpečné výrobky, pri ktorých používaní hrozí poškodenie zdravia. Takže reparex bude asi niečo podobné.

MUDr. Oto So

Vážení, Vy tu diskutujete o probléme, ktorý už bol vyriešený. Náš vedcko-výskumný ústav BOOS - Biologické substancie v Košiciach vyvinul účinný prostriedok proti šediveniu. Toto nie je reklama, ale rada. Kliknite sei na www.reparex.sk a dozviete sa všetko.
S úctou Vás zdraví
MUDr. Oto Sova, CSc.
riaditeľ BOOS

sam sebou

Akoš a Dalko, mate rovnaku ip adresu - robite reklamu tomuto pripravku??? Ako može byť doveryhodna vaša informacia o tomto pripravku ked robite iba reklamu??