magnetoterapia

MiceF

If you're looking for a game that offers endless possibilities and endless fun, then Pokemon Showdown is the perfect choice. With its customizable rules and endless combinations of Pokemon and strategies, you can play the game for years and never run out of new challenges.
pokemonshowdown.gg

pier

hmmm...asi na tom niečo bude...ale vieme vobec,kedy zapal uz odznel a či odznel?najma ak je cely život :-)...ale dik za info

ajka006

Odkaz pre piera: pri zápaloch je magnetoterapia kontraindikáciou. Magnetoterapeutické výrobky alebo magnetoterapeutické prístroje sa smú používať až po odznení zápalu.

pier

ja mam take skusenosti,že ked som na tu magnetoteratiu chodil kôli narazenemu zapastiu,tak pocas terapie mi vždy rapidne klesol cukor,šiel som do hypa,teda potom som stale pred procedurou vypil 2dcl alebo aj pol litra džusu a bolo to ok....pametam si,že som si vtedy pomyslel,že tie magnety mi niejak vplyvaju na zapaly v tele,ktore mavam takmer stale aj som si pomyslel či to dhoročne nevylucovanie inzulinu u mna niejak nesuvisi z tymi zapalmi....lenže procedury skončili a skončili aj moje uvahy about it,čo už :-)