Kompletna prehliadka

vševedka

Normálne to nie je, keď chýba reflex, ale ak si ho robíš sama, telo je pripravené,nemusí reagovať.Takže ja by som doporučila tú neurologičku, ona nech poradí aj ohľadne bolestí hlavy.

macejak

vševedka-dakujem ti za informacie. no tie bolesti mavam skutocne,nie su len vyplodom mojej fantazie,takze mozno ten hypochonder nie som,ani sama neviem.. no skusim ist k obv.nech ma posle niekde na vysetrenie. uz dost davnejsie som si vsimla,ze nemam ziadny reflex v kolene,vies,ked sa robi ten test s kladivkom na kolene, tak ja to vobec nemam,nic mi to nerobi.je to normalne?

vševedka

Macejka, tie súkr.centrá, fakt asi len vo väčších mestách, /pozrieť si najbližšie skús v zlatých stránkach/, každé má svoj cenník úkonov.
K HYPOCHONDRII: v SR sa hypochonder = simulant a to nie je pravda. Hypochondria je duševná choroba, ktorú treba liečiť, hypochonder sám skutočne trpí príznakmi namýšľaných chorôb, často si myslí, že môže byť nevyliečiteľne chorý a pod, má neodvôvodniteľné bolesti, vyskúša množstvo lekárov, označenie za hypochondra ho uráža.
K BOLESTIAM hlavy / z tých som písala dipl.prácu/ zatiaľ toľko: lekárka, keďže jej liečba bola neúspešná ťa mala poslať k neurológovi a ak by neuspel ani ten, odporučiť ťa do ALGEZIOLOGICKEJ AMBULANCIE, ktorá je myslím dnes v každom okresnom meste.

biba...

Raz za dva roky maš nárok na bezplatnú preventívnu prehliadku, tak ak si na nej nebola, choď. A povedz lekarke aj o problemoch čo cítiž a ona ťa už pošle kam bude treba.

macejka

vševedka--dakujem za tip, take centrum sa nachadza asi len v nejakom vacsom meste, ze? a v akej hodnote sa tam pohybuju poplatky? dakujem

vševedka

re:macejka
Sklamem ťa, žiaľ prístroj na skontrolovanie celého tela ešte nevymysleli! Ak nechceš behať veľa po lekároch, musela by si do nejakého súkrom.medicíns.centra, kde by ti komplexnú prehliadku urobili.Vyzerá to tam asi tak, že lekár pre 1.kontakt s pacientom ťa tiež poposiela k odborníkom, ktorí sú ale väčšinou v jednej budove, ale v iných dverách, prípadne poschodí. Služby sú však platené.Sleduj diskusiu, ešte sa ozvem k tvojim roblémom, kd budem mať viac času.

macejka

neboj.som si vedoma toho, ze toto je len forum! ale o zdravi.nic nedam za to,ked napisem...otazka len bola- ci sa da ist niekam na kompletnu prehliadku.

veronika

myslim ze to je blbost riesit na fore.
my nie sme lekari.
ak nie si spokojna s lekarmi u vas, tak skus inych lekarov.
ti ti zistia ci je to psychickeho alebo fyzickeho povodu.

macejka

ale co ak som hypochonder? u nas su hrozni lekari:-( ani sa o pacienta poriadne nestaraju a pritom za nich dostanu peniaze. preto ma to tam ani nelaka. od malicka mam bolesti hlavy a co urobila moja dr? skusala na mne rozne lieky, bola som ako pokusny kralik a aj tak mi to nepreslo...bola som mensia, nechapala som to asi este tak.. alebo,co ak to je psychickeho problemu? hmmmm