NU SKIN kozmetika

Tina66

Hned bez toho, aby ste ma ukameňovali, priznavam som distributor. Ale...neprislo to tak, ze som si povedala, ze si zarobím...prislo to preto, lebo som kupovala produkty od inych bab, a zdali sa mi fakt dobre. Tak a po druhe, mam blizsky vztah ku kozmetike, rada radím babam, ktore uz su v rovnako zúfalom stave ako som bola ja. Mam 35 rokov, stale som mala zapalenu formu akne, rozsirene póry a posledne roky pigmentove skvrny a vrasky. Moja pleť bola des. Ale na urcite produkty, ako Epoch maska, ci polishing peeling, clear action system toner...a tru face line corrector nedam dopustit a nech si hovorí kto co chce. Nechavala som 100-ky e v lekarni, na kozmetike, nikto mi nevedel pomoct. Cize za mňa tato kozmetika môze byt, aj ked je drahsia, ale stoji mi to za to.

violator

@defcon....ty nikdy v zivote riboflavin? nemas rad vitaminy ? potom pozor...NaCl tiez nie a H2O ked vela vypijes v jazere sa utopis

katrinciak

Len na margo vášho dokreslenia,aby ste na mňa neútočili argumentmi ako mamička z modrého koníka, protihrudkujúce látky sa takisto nachádzajú v akýchkoľvek tabletkách, či už liekoch a pod. Je to ten obal toho. A formuly ich výrobkov sú vskutku naozaj dobré. To, že majú niekde pokuty za "pyramídové hry", to je iná stránka firmy, avšak nemá to nič spoločné s výrobkami. A áno aj ja som mal tú možnosť, ponúkali mi rôzne veci, ale myslím si, že zlé meno tejto spoločnosti robia len a len dané predajkyne/poradkyne a ich spôsob predaja, ktorý sa ľudom protiví ( niečo ako Mary Kay ).

katrinciak

Defcon :D akože fakt? Čo takto si najprv vygoogliť aspoň, čo sú tie dané veci a potom pridávať na fórum takéto myšlienky? Alebo ste snáď človek z kategórie "vidím Ečko, tak to musí byť hneď zlé". Nepracujem pre nich, ale nemám rád, keď niekto hovorí a pritom nevie.

Defcon

Len na dokreslenie, ake bordely drbe nu skin do svojich produktov, kopirujem sem zlozenie ich zazracneho multivitaminu :
Zhusťovadlo (E460, E468), uhličitan vápenatý, kalcium askorbát, kalcium citrát, citran horečnatý, oxid horečnatý, d-alfa tokoferly acetát, protihrudkujúce látky (551, E470b, E570), regulátor kyslosti (E570), nikotínamid, kyselina nikotínová, emulgátor (E464), maltodextrín, d-kalcium pantotenát, glukonát zinku, laktát železnatý, glukonát manganičitý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavín, tiamín mononitrát, retinyl plamitát, glukonát medi, betakarotén, kyselina listová, biotín, prášok chaluhy, seleničitan sodný, cholekalciferol, kyanokobalamín.
Skutocne kvalitny bordel, v zivote nikdy....

Defcon

Vitajte vo vlakne predajcov NU SKIN kozmetiky. -)))) kazdy tu vie poradit , vybavit zlavu a spravit z vas dalsieho predajcu. Annemarie skapala, nech zije novy kral tohto portalu, kozmetika NU SKIN, zarucene prirodna, netestovana na zvieratach a s 50 certifikatmi potvrdzujucimi nezavadnost, prirodnost a vsetko ostatne...-))))

mimi1000

nu skin ? velmi dobre poznam a mozem len odporucat,, maju skvele vyrobky,, viac info napiste mi spravu, rada poradim :) plus mozte mat aj lepsie ceny :)

ben

ak mate zaujem o informacie o tejto kozmetike,spolocnosti,registracie,kludne mi napiste na -adresa odstránená-, rad vam pomozem