Menzes dvakrat za sebou

pytam sa

aj mne sa stalo to iste..vzdy menzes na rovnaky den a teraz mi prisiel (neviem ci menzes ale take nieco slabe) po 10 dnoch od skoncenia minuleho :-O
vylakalo ma to....v zivote som nemala ziadne spinenie pocas ovulacie - ak by to bolo ono, je normalne mat taketo nieco pocas ovulacie?

kuk

mne sa pred 2 mesiacmi stalo to iste. Bola som u lekarky lebo ma to vylakalo. Prezrela ma, nechcela som nejaky hormonalny liek na to tak sme len sledovali ako sa to vyvinie. Kramy prebehli 2 za sebou uplne akoby normalne. Napokon sme to uzavreli s lekarkou ze to bude reakcia mojho organizmu na stres. Dalsi mesiac mi to potom meskalo dlho... Ale uz je to v pohode. Ale co organizmus to nieco ine. zajdi k lekarovi.

vševedka

Krvácanie mimo bežného cyklu, pokiaľ sa nejedná o ľahké špinenie pri ovulácií, vždy signalizuje nejakú poruchu - od tých ľahších: momentálna hormonálna disproporcia pri viróze, nachladnutí, zvýšenom strese, až po tie závažnejšie - to sú rôzne gynekologické ochorenia, napr. i niektoré karcinómy.
Ak máš okolo 40r.,snáď horm.disproporcia, počet dní celk.cyklu sa môže skracovať. Radila by som návštevu gynekológa, nemusí to byť nič závažné, ale to musí byť potvrdené vyšetrením, ktoré sa nedá ničím nahradiť.