Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

jessulík

ahoj dievčatá.párkrát som sem kukla po mojom príspevku ale nejak sa tu ten pohyb vytratil.potom som sem ani nekukla až teraz.no čo sa mňa týka držala som diétu 10 dní ale potom som musela prestať.bolo mi strašne zle.mala som obrovské bolesti.asi nervy.mám toho teraz dosť.moja váha je teraz 76,4 kg. ale jem zasa všetko.chcem sa dať na cvičenie.len s tou vytrvalosťou bude trocha problém:)
a čo vy?ako sa vám darí? mala by som vyskúšať asi aj niečo iné.táto diéta mi už tak nezaberá ako vlani. ale isté je že niečo robiť treba lebo schudnúť by som chcela velmi.vlani to tak krásne šlo a teraz..... nejak to nejde.

Džana

Ahojteeeeee holky mojeee. Tak radaaa vás tu vidím :))))) Som myslela, že už sa tu vôbec nikto neobjaví... Ste ma teda potešili :))
Ja si tak priebežne udržujem svoju váhu - tak, ako som schudla pred letom na 69-70 z nejakých pôvodných 80kg, tak teraz som momentálne na 70-tke. Cchcela by som dať strašne dole ešte tých mojich 5 vytúžených kíl, ale tá hranica 70kg je u mňa ako keby zakliata :) Ale nič nezvdávam a bojujem! Teraz podstivo nejakých cca 10 dní, nepočítam to presne.
Jessuli, to mi je ľúto, že Ti znova vyskočila váha tak hore. ale sme tu zase spolu, tak dúfam, že sa Ti opäť v našej spoločnosti podarí taký krásny výsledok ako pred letom! :)) Držím palčeky!
meduška, aj Teba pekne vítam späť medzi nami :) Tebe sa ako darí??

jessulík

ahoj kočky.straaašne dávno som sem nekukla.včera som sa rozhodla znovu začať.chcela som sem včera prispieť ale radšej som počkala či vydržím prvý deň.a vydržala som:) teraz už fakt musím lebo som strašne pribrala od leta.chcem to dať znovu dole.čo ma moc prekvapilo že vy vkuse diétujete.odkedy som ja skončila vlani, ani ma nenapadlo nejak sa obmedzovať v stravovaní.pravda výsledok hovorý za seba.predvčerom som sa postavila na váhu a ukázala 78,5.skoro som odpadla.preto som sa včera rozhodla začať náš boj odznova.bude to ťažké ale chcem sa pokúsiť.ak to raz šlo tak sa to môže podariť aj teraz.džanuška moja už si mi chýbala:) aj ostatné kočky.jak sa máte?čo ty meduska? vydím že aj ty si tu.nemám o vás teraz prehlad lebo som neprečítala vaše príspevky ešte.som zvedavá na všetko.čo sa s vami stalo od vtedy ako sme prestali.ozvite sa.slubujem že aj ja budem sem odteraz znova prispievať o svojich úspechoch aj neúspechoch.vidím že tu máme aj nové kočky:)všetkým vám prajem veľa úspechov.

Džana

ahojte! som sa dlhšie neobjavila, nejako nestíham a okolnosti sú okolnosti :)
To sa veľmi teším s tebou miška, že si dala dolu 2,5 kg! Ja som sa rozhodla vážiť po každých 8 dní (vždy po druhom ovocnom dni). Takže som sa vážila a za 8 dní som dala tiež dolu 2,5 kg :))))
Takže sme zatiaľ na tom rovnako! Len teraz už sa to bude spomaľovať - myslím to klesanie váhy! Ale podstatné je vydržať napriek tomu a tešiť sa z každého maličkého úspechu! :)

Ja sa stravujem dá sa povedať podľa predpisov čo sú v knihe, takže aj na večeru mám to isté ako na obed, len polovičnú dávku. A v deň uhľohydrátov má byť na večeru zmrzka alebo veľký kus koláča, tak to si tiež dám vždy niečo sladké. a ovocný deň je čisto len ovocný! Takže v podstate to dodržiavam úplne :)
Len mám sem -tam také malé výčitky, napr.: včera som zjedla 2 cukríky cez deň :) v práci a skoro každý deň si dám hneď ráno kávu z automatu (čo je 1dcl alebo 1,5 neviem presne). A presný názov kávy je: "čokoládová káva s mliekom a cukrom". Ale cukor vždy zostane na spodu lebo ho nikdy nerozmiešam! Ale napriek tomu ma občas škrie to svedomie :) Myslíte, že je to veľký prehrešok? alebo sa dá? či??

A inak - ja skoro absolúútne necítim hlad! Keď-tak, tak väčšinou doobeda sa trošku ozve, ale potom už poobede a večer už niič! Predtým keď som to držala, som bola skoro stále hladná, ale pritom som papala toľko, koľko aj teraz! žiadne mini porcie! Tak nechápem! A ten hlad mi aj tak zlepšoval vlastný pocit, že "chudnem". viete ako to myslím?! No a t teraz keď necítim hlad.... no čo ja viem?! Vy ste ako na tom? škrka vám v brušku, alebo tiež nemáte pocit hladu?

No a dnes som mala na raňajky dve MINI mandarinky a 1 kiwi, na obed rizotko s kapust.šalátom a k večeri to isté, len bez šalátu :) Zajtra neviem, ale asi si objednám v práci pizzu nech mi privezú. už som dlho nemala a už teraz si na ňu chutím :)))) Váš kočky čo čaká zajtra?

Michaelala

@Meduska, ale ved ty mozes aj papat normalne, ale vecer si narez zeleneninu a pi veeeeela vody. Ta cokolada je odpustena, kedze skuskove. A cvicit mozes aj pri uceni, lahni si na bok a zdvihaj nohu, potom len vymen nohu. Vela sil :)

Michaelala

Ahoj Dzana, ja robim brusaky na posteli. Zdviham nohy(mam ich prekrizene) a sucasne aj prednu cast tela :), vyskusaj, pomaha mi to a hned aj posilujem stehna :).

Dnes je 7 den a mam dole 2 a pol kg :). Ziadne hladovanie, len na ranajky ovocie, obed normal a vecera zelenina a ziaden chlieb. :) tesim sa :) Napriklad na veceru skoro stale si dam 2 mrkvy a jedno jablko. Mrkvu a jablko si narezem na drobne kusy, zmiesam a potom papam ako "chipsy" :))) pri telke. Co zvyknes ty jest?

meduska

cauko- tak ja som bola na plese-takze nic moc, dostala som menstr. a skuska- zerem cokoladu ako diva-inak dodrziavam :D...........
po skuskovom sa chystam naplno drzat dietu a aj cvicit....slubujem!

Džana

Ahojte všetci!
Dnešok opäť dopadol supiš! Celkom mi to ide sa musím pochváliť! Len to nechcem zakríknuť! Len teraz ma trošku pobolieva hlava, ale inak v pohodičke! Zajtra by som chcela ísť korčulovať keď´sa podarí a niekam opäť na nákupy zdravej stravy ;)
Dnes som si dala na raňajky hrozno a k obedu uvarila šošovičku a mala som doma ešte kaleráb, tak som si ho dala spolu s tým! a na večeru to isté! Ozaj kočky - vy dodržiavate ten časový rozvrh, že medzi dvomi jedlami (napr. raňajky-obed) musí byť prestávka min. 4hodiny? Ja to ako tak dodrživam, len mi tak napadlo, či aj vy?? Ale dnes som mala pred obedom kratšiu pauzu, ale nejako som nemohla vydržať :)
Inak-ja sa musím priznať, že ja necvičím absolúútne! Jedine idem (teraz v zime)ak sa dá sem-tam korčulovať na ľad! A budúci týždeň bysom chcela vyskúšať na plaváreň čo to povie! Ale keď´je pekné počasie, tak stále aktívne niečo robím. Väčšinou korčule (kolieskové), alebo bicykel, alebo behanie, jazdenie na koni (tam sa pekne cvičia svaly)...
TAkže som tu asi jedna z málička čo necvičia brušáky aneviem čo všetko, ale neva! :) Idem aj tak ´dalej! :)

Michaelala

Ahojte, ja som vcera mala na ranajky banan, poobede varene zemiaky s tarhonou a na veceru banan. Vsade pise, ze by sme mali vecer konzumovat polovicnu davku, ale vecer nie som hladna a staci mi zelenina alebo ovocie a to kvoli tomu, ze zaludok sa stiahne :). Dnes na ranajky budem mat jablcko a na obed si chcem urobit spagety, vecera mrkva s jablkom a plno brusakov k tomu ako sa bude pozerat telka a nahanacka so psami :) V robote som si zvykla vzdy dat nieco sladke, ale som odolala a dokonca som nemala ani chut :), tesim sa. Tak ako vy dievcata? Cvicite? Ja som minuly rok chodila do posilnovne, ale jedine co sa mi podarilo tak nabrat trochu svalovej hmoty, ked uz nebudu vonku clapanice, urcite beh a prechadzky :) a ziadna posilka. pekny den