MA MILENKU?

Príspevok v téme: MA MILENKU?
zanetta

Nasla som priatelovi s ktorym zijeme v mobile smsku ktora vo mne vyvolala zvlastny pocit. Ja nie som ziarliva ale toto ma zoziera. S muzom chodievame domov niekedy cez vikend k svojim rodicom a niekedy ide aj sam ked nemozem. Tam chodieva s kamaratmi von na pivo, futbal atd. a mne sa zda ze tam existuje este niketo okrem mna. :( Mame súpolu dve deti, maleho synceka a 10 r dceru. Je zodpovedny ale mne sa zda ze mu chyba volny zivot ako za slobodna. a co ta druha? Vie o mne a o detoch, to som citala v smske. Ako teda moze?

3nttt

mimkackaaa===tu nejde o to zazitie.mna by to dost urazilo keby som bola iba ako ta co je dobra iba vtedy ked neni nic lepsie na blizku.prepac ak som sa ta dotkla ale tak mi to teda pride...

miska31

Ahojte som sama z dvoma detmi už 20mesiacov,dcera ma skoro 4roky a syn 2,ja mam 23.Mi sme sa rozišli pre klamstva,vymyšlanie nie pre podvadzanie ale pišem preto že som sama z detmi.Ja som naš vztah ukončila nedalo sa dalej,syn mal pol roka ked sme sa rozišli a nelutujem to že som to uroila,nehovorim že to mam lahke syn sa narodil chory od narodenia snim chodim po lekaroch a stale dokola,ale je nam lepšie samim ako s nim.Jasne detom chyba otec ale nie ten naš tak všeobecne mne chyba partner ale nie ten moj.Ked som bola tehotna pri synovi tak som cely osmi mesiac preležala v nemocnici a tam sa mi donieslo že ho videli z inou ženou povedala mi to sestre že ho videla ale on ju nie aj iny že ho videli,tak neviem či ma podvadzal alebo nie a už mi to je aj jedno,a nechala som si to pre seba nič som mu nepovedala bolo mesiac pred vianocami syn sa narodil tyžden pred vianocami a tak som to nechala tak,a cely ten posledny polrok čo sme boli spolu sme sa hadali alebo mali tichu domacnost a chcela som to ukončit ale som sa bala ostat sama z dvomi detmi a ešte aj z jednym chorym a urobila som to a nelutujem to.
Teraz byvam u rodičov nie je to lahke a ten potkan ani len nenapiše nezavola ako sa maju deti nič,a teraz viem že som dobre urobila,mal ma preto aby nebol sam aby mu mal kto navarit oprat a ja hlupa hus som ho milovala asi tolko.

3nttt

mimkackaaa===ako mozes byt s nim ked vies ze sa chce vratit k byvalej.hovoris ze je to uz druhy krat.no mna by uz nebolo.

mimusik

no neviem mimkackaa ale ty budes verit chlapovi co opusti vlastnu zenu s dietatom? radsej si najdi pristupneho bezproblemoveho chlapika beha ich tu dost..

mimkackaaa

Zanet,mam podobny pribeh ako ty,ja sice nie som vydata ale...moj priatel ma so svojou ex dieta.minuly rok v maji bol sud o vyzivne a on sa chcel ku nej vratit...doteraz chlapca nevidel a teraz po roku isile za nim a zase sa ku nej chce vratit,ja tiez neviem co mam robit,hovori mi ze sa nechce ku nej vratit,ale ja to citim,ze chce,u mna je to jednoduchsie,ja nemam deti,som mlada...tiez velmi tazko sa mi ku nemu vracalo,ked som sa dozvedela,ze sa vtedy v maji chcel ku nej vratit,neverila som mu,kontrolovala mobil,ale zase som mu zacala verit a zase to iste dookola,tym ti chcem povedat,ze to iste caka aj teba,vies si predstavit,ze ked pojde ku svojim rodicom co ty budes prezivat?alebo len ked ju stretne,zase sa spolu vyspia?na druhej strane je to otec tvojich deti,je to velmi tazke rozhodnutie,preto daj tomu cas,nerozhoduj sa hned...vela stastia ti prajem