Vyska verzus vaha

Príspevok v téme: Vyska verzus vaha
jenom ja

Zdravim vas.. babenky pod 162cm, kolko vazite? Mam 22 rokov, 160cm a 44kg... hej vyzera to desne malo.. ale nie som vychudnuta a som uplne zdrava, podla mna mam neuveritelny metabolizmus. Jem rovnake porcie ako moj priatel a aj duplu zvladnem - som len utla. Mame to v rodine.Moja sestra mala po porode 45kg a mama ma po 50 tke a vazi nejakych 50kg. Citim sa skvelo a nik ma nepresvedci o tom ze je to nieco patologicke.. akurat vcera ma moja lekarka zacala ze by sme s tym mali nieco robit.. To je ozaj tak nerealne??? Aj ked genetika nepusti?(Inak mala som obdobie ked som chcela pribrat... a VOBEC to neslo!stale sa vratim na 44kg)Som do srotu?? :-D

babenka1

Mne sa to zdá trochu málo, ale pokiaľ sa cítiš zdravá a netrčia ti kosti, tak je to v pohode. Asi máte v rodine rýchly metabolizmus, čo by iné ženy za to dali :) Inak ak by si chcela predsa len pribrať, tak nie nadmerným jedením, skôr cvičením - aby si trošku nabrala svaly. Teraz nemám na mysli, že by si mala trénovať 5 hodín denne a vyzerať ako kulturistka, ale 1-2x do týždňa ísť do posilky a trochu vypracovať svaly. Kilo svalov má menši objem ako kilo tuku, takže na pohľad nepriberieš, len sa ti trochu zvýši váha.

lilalola

prosím poradte mi mam výšku 168cm a vážim 48kg , viem že je to malo ale neviem pribrat.......
Miery:84-63-89
Mám 14 rokov. Otec meria viac ako 180 cm a je tiež chudý a mama 162cm a 52kg.

AlexFizz

Caf, ked ta to netrapi a mate to v rodine, netrap sa. Bud rada, ze mate v rodine utlost a nie obezitu. Mimochodom, kamoska bola na tom podobne, potom po liekoch daco pribrala, ale nie je spokojna. Neciti sa extra dobre, skor naopak. Takze nelam telo!:)

ososs

..noo caawtee...ja maam nejako 178 a 52...aa tez nesom nejkao vychudniutaa..aa som zdravaa ..zjeem owelaa viaac ako yb som mala...a som sa aj pokusala pribraat...ale dajak to nejde noo..:D:D..podla vas je to nejakyy problem??..leebo aj moja mama je taka chuda..

ivetka

Moja zlata,nic so sebou nerob.Ja mam sice opacny problem pri svojej vyske 168 mam vahu 83,uz neviem ako schudnut,ale ty ked sa citis dobre tak tak zostan.

marika56

ahoj ja mam sice o dvanasť centimetrov viac ale mam 50 kg a som tiez uplne zdrava a nie som ziadna anorekticky vychudnuta kostra, ale normalna stihla baba, mam 16 MESačneho synčeka. myslim si ze tvoja vaha je uplne normalna pokial mas sxpravnu zivotospravu. moja mamina ma 54 rokov tolko cm ako ty a ma 48 kil a vyzera senzačne a takisto nie je chora ani nema ziadne zdravotne problemy, a dufam ze ked budem mať po patdesiatke budem tiez tak vyzerať

colbert

aj ja som na tom podobne.pochodila som asi vsetkych roznych doktorov a nic mi nezistili.mame to tiez v rodine,takze genetika :-) ale ja zase aj vela pijem a jem vsetko co chcem,aj v noci sa budim na to ,ze by som nieco "zobla" :-) a vazim 55 kilo pri vyske 172 cm.

tinka228

tak keď máš výsledky v pohode tak nie je o čom. osobne poznám babu (má mierne cez 30 rokov), ktorá má dva a pol ročného syna a vyzerá ako jeho staršia sestra. podľa mňa má tiež nejakých 45 kg aj s topánkami. no niekto je proste štíhly :-))). teš sa, že môžeš zjesť čo chceš a vykašli sa na neprajníkov. ja osobne ti ohromne závidím :-)).