Permanentny make-up

akinom007

nevyhodu by som nepovedala ziadnu, skor vyhody. vyzera to maximalne prirodzene, stale upravene, ja som platila 180 e. Kym mi odpadli chrsticky po tetovani trvalo to 8 dni po korekcii 3 dni

akinom007

Ja som sa odhodlala na permanentny make up kokretne obocie-purovou metodou v januari 2018 a lepsiu vec som urobit nemohla nakolko mam svoje obocie tamer ziadne par chlpkov do poly obocia.
ked som si davala predtym obocie nafarbit vydrz bola tyzden, ked som si dokreslovala mohla som mat akuolvek ceruzku pri mojom mastnom type pokozky mi to yvdrzalo par hodin.
Na permanentny make up som si pocestovala par km a isla do ziliny k babe ktora ma dobru prax, a recenzie a som spokojna.
Prvy x to az tak nebolelo ale korecia bolela viac dokonca mi to strasne rvacalo pani povedala ze az za usi vam tecie krv:)

Enina

Ahojte, chcem upozorniť na salón Vikinka na Heydukovej Bratislava, na tetovanie obočia, hrozné,neprofesionálne, každé obočie iné a farba šedá, chcela som hnedú.

ViktorkaVix

Taktiez neodporucam Kocianovu, horsie jak zle. Odporna zena s odpornym pristupom a odflaknutou pracou. Ked sa nieco stane, radsej vas blokne na facebooku a podobne, aby ste nemali sancu komunikovat.

Marianna Bauer

Chcela by som pochváliť Veroniku Kocianovú. Robila mi permanentný make up obočia, pier a očné linky. Taký srdečný, ale profesionálny prístup som už dlho nezažila. Všetko mi vysvetlila čo bude so mnou, čo môže nastať po tetovani, a ako to treba ošetriť. S jej prácou som bola veľmi spokojná a môžem vrelo doporučiť.

bianca.pp

permanentný nie. Radšej by som volaila klasické ličenie a každý den možeš byt krásná, ale zároven iná. Skus nad tým popremýšlat.Stačí iba zmenit farbu ružu a budeš vyzerat inak

Niky78

Dobrý deň, určite na obočie neodporúčam pani Kocianovu Veroniku. Keď sa vám po zákroku zapália jazvičky, hra mŕtveho chrobáka a namiesto toho aby odborne poradila čo s tým, začne obvinovat, že vaše telo je plne necistych látok... Milá pani Veronika, dám vám jednu radu, pokora je silná vec, naučí vás veľa a tiež prípravu na rôzne veci, ktoré človeka môžu v živote stretnúť. Prijímať kritiku nie je na škodu, môže vás to posunúť dalej. Myslím, že vás vaša práca baví, ale bez prijatia zodpovednosti a kritiky a tiež hľadania vhodného riešenia problému, si akurát uskodite sama... V poslednej dobe počúvam na vás zle recenzie z rôznych strán.. už vás to dobieha.. ako to býva, každý sme si strojcom svojho šťastia. Vy si to vaším prístupom kazite sama. :/ Skúste si vstúpiť do svedomia a ozvať sa ženám, ktorým ste uškodili. Verte, že vás to posunie vpred...