VELMI SOM MU UBLIZILA,CO MAM ROBIT...

Príspevok v téme: VELMI SOM MU UBLIZILA,CO MAM ROBIT...
velmisomublizila

Co ma clovek robit,aby si opat ziskal doveru u toho druheho,za ktoreho by dal aj svoj zivot?Urobila som dve velke chyby(ziaden podvod ani nic),ale boli to chyby,ktore cloveku zasiahnu srdce,no uvedomila som si to az neskor,ked som to urobila.ja to strasne lutujem,neviem co mam robit,aby mi odpustil.Milujem ho a nechcem ho stratit.ako to mam riesit,prosim vas,poradte mi,ja uz neviem co mam robit.

reee

kua, zeny nemozte takto z chlapa hned spravit ziarliveho manipulanta. a hodit to cele nakoniec nanho.holecka spravila chybu ze mu nezavolala,urcite mala a on sa urazil.jasne ,nie je to nic vazne,vsetko sa to vyriesi,ale nabuduce by si nemala zabudnut na neho,ked je tam s tebou.

mnma

mysli ze nie si ziadna modelka a len si dobre vymyslas scenar vhodne na film a vsetci ti tu na to skocili a pekne ti to zeru

ksl

No mne to príde tak,že na teba poriadne žiarli!!!Keďže si začínajúca modelka,tak budeš asi aj jeho bábika(myslím pekné dievča),o ktorú sa on bojí,že ju stratí. A reaguje systémom najlepšia obrana je útok. Iba ťa necháva vydusiť - robí z komára somára,lebo chce od teba uistenie,že on je ten jediný,ktorého chceš. Myslím,že sa to časom bude u vás len zhoršovať,pretože podľa mňa si on sám neverí,že má na takú babu,ako si ty. Ale môžeš mi veriť,že ťa chce možno aj viacej než ty jeho.

kikuus

naozaj mozes byt stastna ze mas niekoho komu na tebe tak zalezi ja mam priatela ktoreho ani nezaujima kde som on mi nezavola nenapise nespyta sa ma kde som bola co som robila...proste ma na haku..asi by som mala mat aj ja ale co uz

velmisomublizila

dufam ze mate pravdu,ja sa budem vazne snazit,stoji mi to zato.ale mate pravdu,kvoli takejto veci keby sa so mnou rozisiel,bola by to strasna hlupost.ja som len velmi citliva a pri takychto problemoch neudrzim slzy,mozno preto to beriem tak tragicky.

velmisomublizila

baby dakujem vam,ste strasne zlate a pomohli ste mi...nemala som sa komu vyrozpravat,mamina ma tiez svoje problemy a take kamaratky,ktorym na mne skutocne zalezi nemam.dakujem,pochybujem,ze dnes sa to vyriesi,mozno ani zajtra,ale ja sa naozaj budem snazit,pretoze mi na tomto chlapcovi velmi zalezi,vyhovuje mi vo vsetkom,vyborne si rozumieme a taky sa velmi tazko hlada.

žabka1611

ver mi ze neskonci!! nedavaj mu tak pociti ze ti to je takto luto! ved ak si mu to uz povedala tak to vie!!zrejme chce s tebou manipulovat! vie ze pre neho urobis vsetko!! :(

sajfina

aj keby bolo lentrapne ticho,tak už len to,že s tebou bude chcieť ist von znamena,ze to nie je take horuce,ako vyzera...a ak aj bude trapne ticho,no boze,vsetky sme to zazili,skus proste hovorit o vsetkom moznom,nie len o vasom terajsom ,,probleme"...verim,ze to dobre dopadne a zajtra nam napises,ze vsetko je ok=)