Menopauza?

Príspevok v téme: Menopauza?
lujza

Ešte nikdy som sa takto neposťažovala a neprosila som o radu. Už dlhšie som zúfalá a bezradná. Ide to so mnou dolu vodou. Mám návaly, ale to je naozaj nič, na tie som si už zvykla,pribrala som - trpím komplexom menejcennosti a jedávam (síce naozaj málo) len potajme, aby mi to nevytýkali a čo sa mojej psychiky týka, to je už na nevydržanie. Nálada sa mi mení ako aprílové počasie. Je to však skôr chmúrny apríl, v ktorom, aj keď vyjde slnko, nie je ho cítiť. Som podráždená a depresívna. Neustále sa bránim, mám pocit, že ma nik nechápe, pritom však na druhej strane trpím pocitmi viny a považujem sa za najhoršieho a za najnepotrebnejšieho človeka. Nevládzem uz žit. Manžel to so mnou už nevládze. Už ani neviem, čo je to spánok. Nespím. Trápia ma pocity viny, ktoré už ani nedokážem definovať. V práci sa držím, mám ju rada, aj keď je mi ťažko. Doma sa to na mňa všetko zosype, lebo som nanič súci človek, nik ma nemá rád, ale to si aj zaslúžim. Som slabá ako pierko. Neviem, čo mám robiť. Hormonálna liečba neprichádza z vážnych zdravotných dôvodov do úvahy.Dakujem, že ste si ma aj takto virtuálne vypočuli.

Adamcova

Ahojte, z vlastnej skúsenosti viem, že menopauza môže viesť k nepríjemným príznakom.
Pre mňa to boli neustále návaly tepla a zmeny nálad
tu mi pomohli doktorpro.sk
už je všetko v poriadku

marryjoy6374

heardle heardlewordle.io is a music challenge, where you can choose the artist and genre of music to play, your task is to guess the song after just a few seconds of hearing it.

marryjoy6374

I'm so sorry about that, I hope you're feeling better. You can refer to some online games to relieve yourself, such as heardlewordle.io heardle

Adamcova

Menopauza nieje vobec sranda, vidim to na svojej mamine, ktora ma aj navaly tepla, aj casto podrazdenu naladu alebo ziadny spanok, ale vytlacila som si z tohto clanku cast ako sa pripravit na menopauzu medium.com a kazdy den kontrolujem maminu, ci sa riadi aspon niekolkymi pravidlami, hlavne tie prechadzky, strava a robit maximum pre svoj spanok

neva

Lujza, hlavu hore, nic nie je take cierne, ako sa nam zda na prvy pohlad. Potrebuješ blizkeho cloveka, ktoremu sa zdôveris a ktory Ta pochopi. Nepíses či máš deti, alebo sestru, ci priatelku. Nevzdavaj sa, určite sa najde riešenie.