Len zvacsene uzliny???

Príspevok v téme: Len zvacsene uzliny???
uzlinka

Ahojte, mam taky problem, teda este neviem ci je to problem. Pred casom som si nahmatala hrcku v prsniku aj v slabinach, bola som u leka.Vravel, ze to bude asi z holenia alebo uzlinky zvacsene, ale poslal ma na sono prsnika pre istotu. A tam mi potvrdili ze je to len uzlinka. No lenze od tej doby sa mi zda ze ta uzlinka v prsniku je vacsia, teda aj som schudla strasne tak mozno sa mi to len zda. No trapia ma aj tie hrcky v slabinach stale ich je viac a su tiez vacsie. Tak som to vravela obvodnej lekarke a ta bez nicoho povedala ze mozem mat zvacsene uzliny. A tak sa to uzavrelo.
A ja by som sa teda chcela spytat, ci to mam nechat tak, ci tie uzliny sa zmensia ak su len zvacsene, a ci sa mam dozadovat aj nejakeho vysetrenia ak nezmiznu, lebo vobec netusim.

maly_pavuk

ja sa tu budem zasa ohanat knihou vagina-manual pre majitelky a tam som sa docitala, ze zvacsene uzliny v slabinach moze sposobovat virus genitalneho herpesu, ta dr vraj mala pacietky, ktore nemali vypyp herpesu, ale telo bojovalo s virusom a mali dost zvacsene uzliny v tychto partiach..samozrejme ze to nemusi byt ono, ale moze:)

hope

tinka228 - ano ano, mas pravdu ja som myslela na cysty, ale kazdopadne k lekarovi musi ist ako si jej radila aby vedela co to naozaj je.pa

uzlinka

smrtonos, uzasny nik pri takomto prispevku

a k lekarke pojdem urcite, mozno len malujem certa ale keby to nerastlo tak sa nestresujem... dakujem, a dam vediet...
tinka krasny dnik s tym tvojim sidielkom =))

tinka228

hope ty, ale skôr hovoríš o cystách, nie? tie zvyknú zmiznúť po pôrode keď sa kojí. môžem to potvrdiť lebo mi zmizli a zatiaľ sa neobjavili. a uzlinka má zdurené uzliny aj na slabinách, preto som jej radila aby radšej šla k dr.

hope

Uzlinka: neboj nic, ja mam tiez take hrcky v oboch prsnikoch, tiez mam uzlinate prsia, mas ich vacsie tusim pocas ovulacie, neni som si ista. netrap sa tym vobec je mozne ze ak raz budes mat deti to pominie. Ja som uz bola 2x na mamografii koli tomu lebo mna to bolievalo a bolo to viac-menej zbytocne. skus sa zamerat na volaco ine a zabudnes nato. Pa

tinka228

ak ti nie je doktor "po chuti" tak by si ho určite mala zmeniť. pospytuj sa kamošiek, známych. ja osobne by som nemohla chodiť k dr. ktorý by mi bol nesympatický. keď som bola tehotná a ležala som v nemocnici tak som si doktorov vyberať nemohla, ale vtedy mi to bolo jedno lebo bábätko bolo prednejšie ako moje pocity.
neviem či sa dajú testy vyžiadať na vlastnú žiadosť. možno aj áno, ale za poplatok. ale ak máš dobrú doktorku určite sa dohodnete :-)). držím ti palce a verím, že sa stresuješ zbytočne a všetko budeš mať v poriadku. tiež som ten typ čo to musí mať potvrdené čierne na bielom, aby som uverila. daj vedieť ako si dopadla. idem už spať, aby som zajtra bola čulá pri svojom 17 mes. šidle :-)). dobrú noc.

uzlinka

si zlata, aj som rozmyslala, par krat, ze ho zmenim, no bojim sa ze natrafim na horsieho. kamaratka mala pocit, ze ten jej je uchylnejsi akoby mal, a ten moj ma len divne komentare...
no teraz, mam aj tak strach s tych uzlin, dufam, ze ma zas lekarka neodbije. mozem si vlastne vyziadat testy na vlastnu ziadost?

tinka228

to čo máš za doktora, ktorý ťa strápňuje a komentuje veľkosť tvojich pŕs. k takému by som už nešla.

uzlinka

dakujem, aj som rozmyslala, len som si trochu pripadala ako hypochonder po tych poslednych komentaroch gynekologa na moje male prsia, ze si hahmatam hocico. a este rozmyslam, ci nepojdem radsej k obvodnej a poprosit ju nech mi spravi nejake krvne testy. ta ma aspon nestrapni