Strach obava... Pomozte prosim

Príspevok v téme: Strach obava... Pomozte prosim
poradte

Ahojte
Mam 18...vlastne o co ide: Tehotenstvo.
Takze s priatelom sme mali sey pocas 2 az 3 posledne 2 dcembrove tyzdne a potom 1-2 janura. Bala som sa tehotenstva tak som isla 9.januara na gynekologiu zistit graviditu?! Pani gynekologicka mi povedala ze Tehotna niesom je to 100% (robila mi ultrazvuk)???? prosim vazne poradte!!! po kolkych dnoch od pohlavneho styku sa da zistit gravidita?
Za radu , odpoved velmi pekne dakujem.

poradte

Tak mne robila ultrazvuk klasicky len na povrchu...a povedala ze urcite niesom tehotna ale fakt neviem aj mne sa to zdalo trosku skoro...a ako viem vsetko co sa akurat tyka tehotenstva a tak len tym si niesom ista a potrebovala som len poradit:( ... som zakriknuty typ cloveka a bohuzial nemam sa o tom skym porozpravat a tak:((((
Ale velmi pekne dakujem

miso

a este som zabudol, mna velmi hneva to ze ked dievcata idu za gynekologom neporozpravaju sa snim a potom hladaju informacie na roznych forach.

miso

Tak poporiadku: 1. Tehotensky test- ten dokaze zistit na zaklade pritomnosti HCG v moci tehotenstvo priblizne na 9 den od oplodnenia. 2. Odber krvi- urci tehotenstvo skor ako tehotensky test cize uz pred 9 dnom od oplodnenia. 3. ultrazvuk- Definitívnu istotu o správnom uložení v maternici a o tom, že zárodok je živý, nám dáva ultrazvukové vyšetrenie, ktoré sa v ranej fáze tehotenstva pre väčšiu presnosť zvyčajne robí vaginálnou sondou. Uloženie embrya v maternici sme schopní rozlíšiť už v 5. týždni tehotenstva (teda už 5 týždňov od prvého dňa poslednej menštruácie). Ja by som ti odporucal hcg test alebo odber krvi, na ultrazvuk bolo skoro.

uživatel

boze moj kondom , lokalna antika alebo v krajnom pripade HAK ti nic nehovori? naco sexujes ked so potom robis taketo zbytocne stresy.. pane boze ti dnesni ludia to je sila