invalidny dochodok

makarena

Ešte je možné, že ho v roku 2008 predvolali pred posudkovú komisiu kvôli prehodnoteniu stavu a on sa nedostavil .... tak ID zrušili. Ale nemusí to byť tak.

donuska

Som na plnom invalidnom dôchodku už 19 rokov chodím pomocou 2 francuzskych barlí.Poberam veľmi nízky dôchodok a za lieky platím veľa kam sa mam obratit o radu o vyške dôchodku a či nemam narok na príspevok na použivanie palic ked viem že určity ľudia tento príspevok poberaju

alexa 222

Z neznámych príčin mu nemohla byť pozastavená výplata ID. Takéto rozhodnutie totiž vydá Soc. poisťovňa každému poberateľovi ID. Ak mu ho nevyplácajú tak dostal rozhodnutie. Ako píšete, že je bez príjmu, tak si má požiadať o dávku v hmotnej núdzi, tam posudzujú príjem všetkých osôb, ktoré s ním žijú v jednej domácnosti. Ako písala aduliena treba obehať úrady a nenechať sa odbiť!!!!

aduliena

Z neznámych príčin? Iste musel dostať rozhodnutie zo Sociálnej poisťovne, že prečo na dôchodok nemá nárok. Ja jeho zdravotný stav nepoznám, ale ak si myslíte, že má nárok na invalidný dôchodok, podajte si opäť žiadosť o prehodnotenie zdravotného stavu a o nový inval. dôchodok. Ak je bez príjmu, môže si požiadať o dávky v hmotnej núdzi. Celkom bez príjmu ostať nemôže, iste má nárok na nejakú finančnú podporu. Treba len pobehať úrady a pýtať sa.