vsetko mi chuti horko

ksl

Nahorklá chuť v ústach môže byť príznak,že človek má Helicobacter pylori - baktéria v žalúdku a v črevách,spôsobuje kyseliny (pálenie záhy)a rôzne ďalšie tráviace problémy.Lieči sa antibiotikmi,ak ťa to neprejde,zájdi ku gastroenterológovi - zisťuje sa z krvi.

MIKESO

ved si skus pre istotu spravit tehotensky test, aby sa ti tvoje obavy vyvratili alebo potvrdili. Aspon budes vediet na com si.

jamka

aj to ma napadlo :/ ale mam prave menstruaciu... na druhej strane,obcas sa vyskytne ze zena je tehotna napriek tomu ze ma ms,len zevraj je vtedy slabsia..ci co ? :(

1BEN1

Lekara sa mozes na to opytat, cim to moze byt sposobene. Ja si pamatam, ze ked som raz uzival antibiotika (uz si nepamatam ktore) tak mi presne vsetko chutilo horko, teda hlavne slane veci.

jamka

ono to nie je akoby strata chuti..ale neviem ako by som to definovala..napr cokoladu citim normalne.ale ked jem nejake jedlo,tak akoby to bolo vsetko nahorkle :(

Macca

Mozem potvrdit, ze z hlivi to nemas. Tiez to uzivam a nemam problem so stratou chuti. Bude to nieco ine. Ak to po par dnoch neprejde, treba ist lekarovi :)