Drozdie alebo kvasnice

Príspevok v téme: Drozdie alebo kvasnice
ppp

vie niekto co presne obsahuje SUROVA kocka drozdia-kvasnic a co to vlastne je? teda presne zlozenie , z coho sa vyraba a ake mozne zive bakterie tam su? moze sa jest len tak zasurova ta kocka drozdia?je to zdrave, ci skor naopak, bojim sa totiz ci to nemoze obsahovat aj nejake skodlive mikroorganizmy/ako napr. niekedy su infikovane plesnove syry salmonelou ci niecim inym, alebo bryndza, proste co je nepasterizovane a su v tom zive kultury. a na kvasniciach-drozdi nie je pisane nic-teda ziadne zlozenie. Dakujem

tavita

Máte někdo zkušenost s pivovarskými kvasnicemi na vlasy? dočetla jsem se tady www.provlas.cz že mají mít dobrý účinek. Ale zajímá mě spíš osobní zkušenost.

ppp

a ja som praveze citala ze su vynikajucim zdrojom B-vit.a dobre na imunitu,aj proti viralnym ako herpes, a kedze mam s imunitou problemy, tak som ich jedla-uz roky len tak hockedy surove-to kocku drozdia.
problem nastal az v tehot.ked mi napadlo-kedze su tam zive kultury, ci neobsahuju nieco co v tehotenstve nemozes,alebo co skodi, ci moze infikovat plod,ako napr. listerie, ci nejake parazity,lebo ani plesnove syry sa nesmu,ani pastety by sa nemali a ine veci-dokonca ani bryndza lebo je nepasterizovana,ani ine nepasterizovane mliecne

sky

No ja si myslim, ze aktivne kvasinky v drozdi ta tak akurat oberu o vitamin B v tele. Ak dojde k premnozeniu kvasiniek v ludskom organizme, tak co potom nastane, o tych zapaloch ti mozu tisice zien rozpravat. Takze radsej opatrne.