PRECO TAK PADAJU???

Príspevok v téme: PRECO TAK PADAJU???
nomore3

Ahojte..Mam 22 rokov a chcem sa spytat,ci mi nevie niekto poradit.Moj problem je nadmerne vypadavanie vlasov.4 roky som brala antikoncepciu,ale chcela som s tym prestat,tak som vysadila. Uz posledne 2 roky mi v jednotlivych obdobiach mi vlasy dost padali,ale teraz po vysadeni je to hroza.Neviem co robit,berem Revalid,vitaminove doplnky, vlasy nefarbim,neumyvam casto.Je mozne ze na vypadavani vlasov sa podpisal stres-3 statnice pocas roka a stata vahy 7 kg..? Myslite,ze to chce cas,kym sa da telo dokopy,alebo to znaci poruchy stitnej zlazy..Co mam robit?:-( uz som z toho zufala..

nomore3

Karina: aj tak dakujem,aspon mam pocit,ze nemam ten problem len ja,ale aj vela dalsich zien a bab..hm,ja som schudla samovolne bez diet,takze moze byt,ze telo sa branilo takymto sposobom a naznacovalo,nech papam viac..lenze skola,skusky,uponahlany zivot,proste to na mna asi moc posobilo a schudla som a vlasy zacali este viac padat..velmi sa teraz snazim pravidelne jest,vyvazena strava,aj ked je tazke sledovat si vyzivovu hodnotu stravy a pod..a tiez si myslim,ze antikoncepcia je humus,som rada,ze som s tym skoncila..dufam,ze tie vlasy chcu iba cas,ze sa to da samo dokopy,ak budem dodrziavat vsetky zasady spravnej vyzivy,obmedzovat stres a pod..tak velmi si to zelam..tak vdaka a zelam bezproblemove tehotenstvo..:-))

Mimi323

Kočky, jednoduché riešenie - Henna prírodná farba, robí zázraky, vlasy nevypadávajú, navyše sú lesklé a zdravé a husté.

karina.....

*neutrofilov
a este aj antikoncepcia zapríčinuje vypadavanie vlasov....už by som to svinstvo nikdy nezobrala

karina.....

ahoj..neviem ja ti určite neporadim, lebo sama tým trpím. Mam obdobia,kedy mi vlasy padaju nenormalne až sa bojím, že mi ostane plešina...kedysi som ich mala huste, kvalitné a teraz su riedke a slabé...brala som vitaminy na vlasy a zinok, ale teraz som tehotna, takže žiadne tabletky nepripadaju do uvahy. ale ano...može sa na padanie vlasov podielat stres a aj strata vahy...ak si držala nejaku dietu. Ja som bola vcera aj na kontrole ŠŽ v lubochni, ale tam je to vsetko ok...ale teraz mi z krvi zistili, že mam zvýšený pocet leukocytov a neurofilov, to su biele krvinky ale vraj to je tým tehotenstvom...skusila si si urobiť aj test na helikobaktera??? lebo pred 2 rokmi mi strasne padali...a mala som ho, potom ako som sa preliečila mi to ustupilo...ale vlasy mi vzdy po kupani velmi padaju...takže som ti asi vela nepomohla...vela stastia