uzly na štítnej žlaze

Príspevok v téme: uzly na štítnej žlaze
peggy123

ahojte. mám uzlovitú štítnu žľazu s normálnou funkciu - čiže produkuje hormóny v norme. 3 mesiace som brala euthyrox 50, teraz mi lekárka zvýšila dávku na 75. od tohto prípravku priberám. máte s tým nejaké skúsenosti? a pomáhajú tieto lieky zablokovať tie uzly, aby som nemusela na operáciu? poraďte prosím

peggy123

n...
a na teba ako účinkuje euthyrox? ja som bola v endokrinologickom ústave ľubochni na kontrole teraz 19.1., povedala som lekárke o tom priberaní, ale nepovedala mi na to nič, len že je to bežné... tie uzly mi zistili vlastne náhodne - moja všeobecná lekárka len tak pohľadom usúdila, že mám väčšiu štítnu žľazu, tak ma poslala na sono a tam mi zistili tieto uzly, potom som sa objednala v tej ľubochni a tam mi robili aj punkciu - či to nie je nádor, našťastie nebol.

n...

ahoj ja beriem euthyrox 100 ale ja to beriem preto lebo mám zniženú funkciu.. čiže mi neprodukuje hormony... ako si zistlila že máš tie uzliny ?? no niekto z tohoto lieku priberá niekto zas chudne.. je tu veľa ludi.. a veľa prípadov.. povec to doktorke.. že priberaš a tak. ja idem k endokrinologičke 27... tak uvidím ako...:)