óda na moje vyrážky

Príspevok v téme: óda na moje vyrážky
gratulujem vsetkym ktory sa ich zbavili

Uz mam toho dost. Trapia ma asi od 12-13 rokov. Tzn viac ako 7 rokov. Puberta presla,dospelost nepomohla. Nie je to akne, ale VYRAZKY.
Skusila som snad vsetko. Kozmetiku - vsetko mozne aj nemozne,od najlacnejsej po najdrahsiu. Pridete ku kozmeticke, ta vam povie "Jooj,to si len musis cistit plet a chodit sem na cistenia a pomoze."Tak chodite.Aj si kupite jej pripravky ktore vam zo zaciatku pomahaju. Pomohlo ? Prd.
Pridete ku gynekologovi - hej, treba antikoncepciu. Prd.
Pridete ku alternativnemu doktorovi. Treba si vycistit organizmus. Chlorella, Hliva, a PRD.
Zihlavovy caj. Prd.
Nejest cokoladu. Pozitivne myslenie. Rád ako húb po dazdi a nepomoze NIC a NIC a NIC. A to ma sere neskutocne. Proste uz som zufala. Pekna holka, ale semtam vyrazka.Hmm.. A vzdy ked si myslim ze uz je pokoj a tesim sa z toho aku mam peknu plet,tak sa mi nevyhodi len jedna,ale hned aj dve...No kto by nenadaval ?!

lolarocks

Dva-tri krát do týždňa maska - droždie si vymiešaš s vlažným mliekom,natrieš na tvár,necháš pôsobiť,dokým sa nazačne šúpať.

Inak tvár umyť sírovým mydlom (nájdeš v lekárni možno za 30 SK)

kiki na

nothing: a ja si čistím tvár každé ráno aj večer len olivovým mydlom a pleť mám bez chyby..... všetky tie čistiace gély, vody,krémy plné svinstiev sú pleti na prd, robia sa od nich len vyrážky.... takže už iba toto plus niaky pletový prírodný olej

nothingggg

No tak ja ti poviem ako som si vyliecila akne (baby, neukamenujte ma). Tiez to poznam, akne od zaciatku puberty az doteraz, do 19. Poskusala som vsetko mozne aj nemozne, dietu, caje, bylinky, kozmetiku z drogerie, z lekarne, od koznej a NIC. Nacas pomohlo, potom zas vsetko naspät. A tak som sa jedneho dna nastvala, vsetko kozmetika letela do kosa, vsetko bez vynimky, mejkap, vecicky na cistenie, kremy. Plet si necistim vobec, len rano umyjem cistou vodou. A...vysledok? Krasna plet bez jedinej vyrazky. Ja si uz na tvar kozmetiku nedam ani za nic.

queen_sam

poznam to. teraz sa mi spolu s antikoncepciou yasminelle celkom zlepsila plet. a naozaj je dolezite si ju cistit. presne ako pisala Mimushqa, aj ja si cistim tvar PROTEXOM. je to dezinfekcne mydlo a nie je ani drahe. potom si este vycistim plet peelingom DERMACOL z cajovnika (taka zelena tubicka) a po peelingu si este dobre nakremujem "postihnute" miesta s kremom DERMACOL anti-acne gel cream, zeleny. naozaj to pomohlo. a tiez som vyskusala vsetko mozne aj nemozne. od koznej doktorky a jej drahych ozarovaniach neviem akou lampou az po proplis. ale mne osobne teda aspon zabralo to co som napisala. skus a uvidis :) a hlavne by si plet nemala dusit make-upom v takom teple. ale ten acnecolor tiez nie je najhorsi na prekrytie :)

laja

mam normalnu plet,sem tam vyrazka ale inak to stale zvladam .len ked pred 2 tyzdnami ma zacala svbiet plet na tvari a do 24 hodin sa mi vytvorily podkozne vyrazky ktore ma len svrbeli a boleli.bola ich cela kopa.trvalo to asi tyzden ale bolo to velmi neprijemne.ma niekto s tym skusenosti ako tomu zabranit,suvisi to so stravou?

tinka.

ahoj, myslíte, že keď používam denne make up LOREAL tak si neuškodím viac?
či sa pod tým vyrážky hoja a sušia.

tinka.

ahoj, myslíte, že keď používam denne make up LOREAL tak si neuškodím viac?
či sa pod tým vyrážky hoja a sušia.

tinka.

ahoj, myslíte, že keď používam denne make up LOREAL tak si neuškodím viac?
či sa pod tým vyrážky hoja a sušia.

malickasom

klidek baby, nehadajte sa tu.ja trpim akne asi cely zivot a je to fest neprijemne...nemam ojebakovany cely ksicht, ale bez makeupu sa nepohnem... okrem toho sa mi robia aj na chrbate a dekolte a je to ozaj neprijemne ked si v lete nedam ani triko na ramienka lebo sa hambim...
mne pomahal eryfluid, ale vsetko je len docasne...a este mi pomaha makeup vichy, sa to pod tym celkom hoji