Telové mlieka

Mimi323

Mimuska, ja tomu tvojmu kokosovému oleju veľmi neverím, lebo extra virgin kokosový olej je pri izbovej teplote tuhý, biely (mala som ho od RNG) a pri dotyku s pokožkou (36,5 stupňa) sa topí na olej. A ten tvoj je tekutý, tak neviem ako to spravili. Ten link čo som dávala na začiatku ja sa mi zdal lepší.

vevericka

ja pozuviam rozne veci niekedy cisto prirodne niekdy normalnu ako kedy..ale napr. co sa jedla tyka tak biopotraviny /ovocie a zeleninu nemusim

etna

A jasne :-) Necitala som cely clanok len jeho cast.... Jasne ze nemozeme vychydzat len z jedneho zdroja, treba si o problematike viac prestudovat a potom si vyvodit zaver :-) Ale jedno viem iste, ze kokosovy olej je lepsi ako ktorekolvek hyper-super-bio telove mlieko:-)

vevericka

etna..ide o to ze mimi sa odvolala na clanok, ktory zaroven vychvaluje tohoto lekara..takze tolko k doveryhodnosti clanku...netvrdim ze prirodny olej nie je lepsi, mozno je...ale len chcem poukazat, ze nie vsetky pseudobio hyper extra eko stranky su doveryhodne a na to si davat pozor :)

vevericka

aj tento clanok sa na nic neodvolava spomina jedneho liecitela ako uspesneho lekara a dopadol takto:
Liečiteľ pôjde pred súd, spôsobil smrť
TASR | 23. júna 2006 15:55
Amatérsky liečiteľ rakoviny zo Skalky nad Váhom v okrese Trenčín Kamil J. sa bude zodpovedať pred súdom za smrť pacientky. Elenu P. z Nového Mesta nad Váhom s rakovinou prsníka liečil od augusta 2002. Keď ju príbuzní v júni 2003 priviezli do trenčianskej nemocnice, bolo už neskoro a zomrela.

Kamila J. obžalovali z ublíženia na zdraví, za čo mu hrozí šesť mesiacov až päť rokov väzenia. Podľa prokurátora zanedbal lekársku starostlivosť, ako všeobecný lekár nemal oprávnenie liečiť ženu chorú na rakovinu. Pacientku mal poslať k odborníkovi, namiesto toho sa ju rozhodol liečiť svojimi metódami.

Podľa príbuzných Kamil J. tvrdil, že nádor bezbolestne do dvoch mesiacov vylieči. Vraj ženu presviedčal, aby nešla za onkológom. Podľa lekárov mala žena reálnu šancu na vyliečenie pri použití štandardnej metódy.

Sudkyňa Okresného súdu v Trenčíne určila termín pojednávania na 28. júna. Podľa informácií zo súdu bude pojednávanie pravdepodobne odročené. Obhajca Kamila J. oznámil, že má v tom čase iné pracovné povinnosti.

zdroj:debata.pravda.sk