na odpadnutie

Roman72

Ja som niečím podobným prešiel - prechádzam - takže skúsenosti s vyšetreniami mám celkom dobré a tiež dalej pátram, u mna to pravdepodobne zacalo stresom ? aj stitna nebola ok, vyssi tlak bol, liekmi sa upravil. O zaludku ani nehovorim, stravovanie nepravidelne a potom sa to nejak vyvrbilo.

Roman72

Stres treba odburat, moja rada ist k doktorovi, aspon krvny obraz aj s testami na stitnu zlazu - ta vie tiez spravit pekny bordelik, zmerat TK - toto uz vela napovie, pravidelne jest a pit (ked nepomoze treba ist na gastro) a dalej uvidis.

mbabulkam

no stres v praci mam pretoze robim s dost velkymi peniazmi(kasino) ale v praci som to este nemala ale uz mi je lepsie neviem ci pomohla ta voda alebo cukor ale keks som vyzvracala.

Roman72

Ak nie, so žalúdkom úzko súvisí STRES, nepocituješ ho ? V každom pripade by bolo dobre odmerat si tlak, ked to pride na teba. Magnesium len pomoze, aj pri strese aj pri tlaku hlavne vyssom.

mbabulkam

mala ale len par krat a nie v praci a to som si lahla a denne vypijem tak 3 velke bonaqui a z jedenim je problem ked som v praci tak vacsinou nestiham a jem ked som sama

Roman72

Hlavne je potrebne pravidelne jest a pozor na pitny rezim pri beznej vahe je treba 2,5 l denne. Mala si to uz niekedy ?

mbabulkam

ci som sa rozculila?dnes pre zmenu nie:)ale uz sa mi zda ze je lepsie...skusila som sa oplachnut ladovou vodou a dala som si cukor na jazyk