PEDAGOGIKA,KATOLICKA UNIVERZITA??

janka5252

Nechápem, ako môže niekto kto na KU nikdy nechodil, písať takéto hlúposti. Študujem na FF slovenčinu - náboženstvo a ľahké to určite nie je. Nikoho ani len nenapadne, že toľko skúšok majú učiteľia preto že študujú 2 predmety a k tomu pedagogiku. KU je ako každá iná na Slovensku, len ľudia nemajú o čom hovoriť, tak si vymýšľajú hlúposti.
Pozrite si toto:ff.ku.sk

javravim

este mi neda nereagovat na vetu: poctivo dreli..:))) poznam velmi vela studentov, ale zeby na ucitelstve dreli ako makaci, to som este nepocula.

javravim

ja vzdy vravim, kto nevyskusal, nemoze vediet, mila :((, neviem s akymi kolegynami si sa stretla v skole ty, sama vravis, cest vynimkam, na kazdej skole su flakaci a derave hlavy, hcu vystudovat len aby mali titul a to studuju aj 6 rokov, s podplatenim a pod., ale nakoniec ho maju, o presovskej sa vyjadrim len tolko, je to na celkom dobrej urovni skola, bodaj by nie, ked ma tolko rokov...,ale taky pristup aky je tam, a este podplacanie..., o nitre ani nehovorim, ked mi raz jeden student historie povedal ze romansky sloh, ano 18 storocie.. :))) piaty rok, a to vdaka 20tisicom, v ba sa kupuju testy a bb je nenapadna cela ale mali by ste vidiet..tak tu prosim ta neskresluj skolu na zaklade dvom kolegynam a plus markizackych vycinov voci ku, vsak proti cirkvi markiza najviac kyda hnoja, kazda univerzita ma nieco za sebou, ku je mlada skola, poznam jednu studentku ktora sa tam hlasila dva roky po sebe, pretoze ju prvy rok nevzali, dostudovala, pracuje, a to je mozno pravda ze len dement sa moze chvalit tym ako lahko spravil skusku, ale povedzme si narovinu ako sa robia poniektore skusky aj inde...ved bude vyhodnotenie akreditacnej komisie, potom uvidime, ja som pocula dobre ohlasy..pa.

dd

moja byv.spoluziacka, velmi dobra kamaratka, skoncila minuleho roka Mgr.na KU, denne, odbor matematika-nabozenstvo...a to co mi rozpravala ona, ako dovi dopo...ano, za semester aj 25skusok, ale oni to veru lazo plazo nemali a dreli tam na tom odbore doslova s prepacenim ako kone..ani stipku jej nebolo co zavidiet!mozno to zavisi aj od zamerania, prip.formy studia..externi su podla mna takmer vsade brani "inak"...aj u nas to tak bolo..a kamaratka normalne pracuje, v krajskom meste uci na jednej ZS..

baskabojnice

pre::((
no ved uvidim...nie je ro jedina skola ale ak tam pojdem a bude to ako vravis nevaham a odchadzam buduci rok inde....nejde mi o to aby som tu vysku presla bez problemov a bez ucenia!!
ja chcem byt dobra ucitelka..

:((

Hovorim, cest vynimkam, medzi ktore asi patris aj ty darinaz. Odkial to viem?Zo svojho okolia, mam dve kolegyne, ktore tam studovali, no je to otras, nevedia zakladne veci a pritom ucia hlavne predmety! Rodicia sa chodia neustale stazovat na ne. A poznam vela ludi, ktori tam studuju dialkovo, ich studium ja obycajna fraska! Skusky maju zadarmo doslova, v jeden den maju aj 2 ci 3 skusky! Je to normalne? A skusky maju vacsinou pisomne, kedy vyucujuci nazenie 200 ludi do kina a ti pisu na kolenach! A otazku maju vsetci tu istu, hovorim otazku, to im staci! Odpisat z tahaku jednu otazku a maju za to A-cko! Niekedy staci na skusku z domu prinesena jedna strana, samozrejme z internetu stiahnuta...V jednom semestri takto maju aj 25 skusok, co je neskutocne, takyto pocet skusok nema ani jedna univerzita! A potom sa este stazuju, kolko skusok musia za semester zvladnut.... Za dialkove studium sa samozrejme neplati a ani sa nerobia prijimacky, nikto neskuma na akej urovni sa tam ludia hlasia...no a takito uciteia budu mozno v buducnosti ucit nase deti, brrr...
To, co som tu teraz napisala je cista pravda, je to fakt! A pisem to preto, aby sa aj inym ludom otvorili oci...Najviac ma rozculuje to, ze tito ludia budu mat taky isty titul, aj diplom, ako ti, ktori poctivo dreli 5 rokov v PO, BB, ci BA. Je to nefer!!

sob rudolf

Ak sa to dá povedať nežne, o KU v Ružomberku idú všeliaké chýry, najmä také, že na to treba mať žalúdok a nervy. Alebo azda istý druh fanatizmu?

darinaz.

To mad odkial??Ja som odtial a ucim na gymnaziu v bb a moje spoluziacky a spoluziaci su zamestnani v skolstve.Taketo bludy pisat.To nema uroven.