15 rokov a vlasy odchadzaju...

Príspevok v téme: 15 rokov a vlasy odchadzaju...
melis

Ahojte. Mam jeden pre mna dost velki problem. Moje okolie si to uz tiez zacina vsimat. Mam 15 rokov a vypadavaju mi vlasy. Nechapem to. Nefarbim si ich a ani nelakujem ani nic podobne. Uz mam aj ples. Ako je to mozne ze zena a v takom malom veku prichadza o vlasy? Dorastu mi este alebo budu dalej vypadavat? neviem co mam robit. Je to hrozne. Nechcem byt plesata. Prosim, poradte.

Ivka 1

Potrebujes doplnit do organizmu vitaminy,mineraly a stopove prvky. Vypadavanie vlasov moze mat aj hormonalne priciny. Nedrzala si nejaku
dietu, po ktorej si narazovo schudla?
Vsetko sa da doplnit vcelim pelom, posobi aj na cinnost stitnej zlazy a je
to prirodny hormonalny prostriedok.
Pokozku hlavy odporucam prestriekavat viackrat za den Aloe sprayom - podpori to rast novych vlasov.

bublinka26

poznám vo svojom okoli dievča ktorej takto vypadali všetky vlasy išlo o chorobu alopecia,pričiny sú:dedičné, stres, nesprávne stravovanie.

vsevedka

Melis, každá väčšia nemocnica má trichologickú ambulanciu, v ktorej sa odborný kožný lekár zaoberá špeciálne len problémami s vlasmi.Odporučia ti vhodné krvné odbery a taktiež ti môžu odobrať niekoľko vlasov na odbornú analýzu. Na základe týchto vyšetrení ti odporučia cielenú liečbu vypadávania vlasov.
Zatiaľ doplnky ako uvádza RNG, zinok si pýtaj v lekárni chelatovaný, kys. panthoténová sa predáva v tabletach s názvom Pantenol, ak nezoženieš koreň žihľavy skús lopúchový koreň. Piť môžeš aj žihľavový čaj /z listov/ po dobu 2-3 týždňov. Kúp si Fitoval šampón a sa Fitoval tablety /obsahuje:vit. B1, B2,B5,B6,B12, biotín, kys.listovú, železo, meď, zinok a aminokys.L-cystín./ A nepanikár, predjarie je obdobím, kedy vo zvýšenej miere každému padajú vlasy, pretože po zime máme predsa len vitamínový deficit, nosia sa čiapky, znižuje sa cirkulácia živín vo vlas. folikule.

RNG

prostriedky proti tomu su zinok(50 mg), vytazok z korenov zihlavy(6 gramov suseneho korena, caj), pantotenicka kyselina(500 mg).
Pre dietarov a ppp, prestante blaznit a jedzte normalne.

adka2001

Melis moj syn mal14 ked mu zacali rapidne vypadavat vlasy.Vsade sme boly ale nic nepomahalo a postupom casu to preslo ,teraz ma 18 a vlasy mu nepadaju ale strasne vela zinku musel pojest .