Budeme mat babatko a strasne sa tomu tesime (juuj babo)

Príspevok v téme: Budeme mat babatko a strasne sa tomu tesime (juuj babo)
buduca mamina :-)

Ahojte. Je to so mnou zamotane. Budeme mat babatko a strasne sa tomu tesime... ved nic krajsie sa nam stat nemohlo :-) Ale trapi ma vsetko okolo toho. Obaja sme totiz este na vysokej skole( teraz koncime Bc.)Ja to vsak pravdepodobne nedokoncim, pretoze nebudem moct absolvovat cvika v laboratoriach kedze studujem chemiu... budem si teda musiet posunut aj statnice :-( A navyse... Svadba narychlo- tak som si to nepredstavovala. Priatel je sice aj zamestnany ale je to cele take zvlastne. Na jednej strane sa sa strasne tesim ale na druhej sa velmi bojim toho zmatku(svadba, spolocne byvanie, skola verzus praca) Ozaj neviem ci sa smiat alebo plakat ???

buduca mamina :-)

Ahojte. Dakujem za rady a povzbudenia. Napokon aj skolu dokoncim, pretoze nakolko som v konciacom rocniku a mam ukonceny riadne aj tento semester nabehnem na individualny studijny program v ktorom budem mat odpustene nejake cvika ktore by uskodili babu. Teda v na statnice budeme 2 :-) (v 5 mesiaci).
"juuuuuj" skutocne nemam pocit ze som si "sprdkala" zivot. Nemame 16 a nie sme financne zavisli na pomoci rodicov. A dakujem,ze si mi objasnila tu zahadu, ze babatko je vlastne dieta ;-)

efe

to čo nemôžeš vyriešiť nerieš, a ostatné nechaj plynúť voľne. ja som nastupovala do 1. roč. VŠ v 5.mesiaci a tento rok končím už 5.roč. syn dovŕšil tento mesiac 4 roky.držím palce

juuuuuj

Hm, nezavidim ti, kamoska je v poslednom semestri skoly a osmom mesiaci tehotenstva. Dokonale si sprdkala zivot. Nie je vydata, aj ked sobas planuju. Dievcence, treba si davat vacsi bacha pri sexiku! Dieta ma prist do dlhorocneho vztahu, do manzelstva. Aby to aj vydrzalo. Buduca mamina, ty v prvom rade cakas dieta, nie babatko, to si musis uvedomit. Coskoro sa s dietatom budes ucit do skoly. Deti rastu rychlo. Vela stastia, co ine ti zazelat...

janusska

ahoj budúca mamina,
aj ja som pred 17 rokmi niečo podopné prežívala.Čakala som bábätko, chodila do práce, chodila do školy diaľkove každý piatok a sobotu, do toho zásnuby, prípravy na svadbu, 18.1. svadba, v januári skúšky a poviem ti že bola som dosť v strese a kvôli zdraviu som nechala školu pretože som na praxi v nemocnici 2x odpadla ( chodila som diaľkove ne zdravotnú)a to som už riskovala zdravie dieťatka.
Dcérka sa narodila v poriadku, ale bola neskutočne uplakaná. myslím že to bol dôsledok tých stresov v tehotenstve.Viem to posúdiť lebo o 4 roky som túžila po dalsom dieťatku a bola som doma,v kľude a preto syn bol veľmi dobručký ani raz za 4 mesiace poriadne nezaplakal. Teraz má dcérka už 16 rokov a syn 12, sú to veľmi pekné sa dobré deti, pri dcére ani nevieme ako prešla pubertou a už bude pomaly dospelá.Takže moja rada je že všetko sa dá zvládnuť ale tvoja psychika a nepohoda sa odrazí na správaní bábatka, treba si určiť v živote priority. A ešte jedna rada: určite si ukoncči vzdelanie aj keď neskôr ale je to dôležité. Ja som už viac neštudovala - pri dcére sa nedalo, a teraz ma to mrzí, lebo mám problémy pri hľadaní zamestnania.

buduca mamina :-)

ja som na skole v Kosiciach. Ale podla mna sa to bude dat spravit ako individualny studijny plan, ze si tie predmety ktore su ohrozujuce spravis vo vyssom rocniku po porode. Ale ozaj pockaj ... ja by som najradsej tiez ak by sa to dalo... nie je to sranda pocas skoly. Berie mi to vela energie