prirodzene zvacsenie pier

tyrusqa

noo vyskusala by som ten lesk s oriflame Maxi,chcela by som ho pouzit na rande..a ked pobozkam krasavca,tak ho bude pusa tiez stipat? :))) ? heheh tak to by bol trapas.drzi efekt kusa aj po hodine zotretí?

zafirka

ahoj, pytala si sa na tie invazivne metody, aj ked ja by som to tak nenazvala. Ja mam kyselinu hyaluronovu - Teosyal Kiss - specialny produkt do pier.

Neviem si to vynachvalit, mala som predtym uplne uzucke pery - take nic. Teraz to vyzera prirodzene, zakrok trval 20 min, jeden den trochu opuch. Malo by to vydrzat minimalne pol roka - ja som sa bala tych trvalych vyplni.

cena: priblizne 7000 sk.

fatina

fatinka
no ani ja nemam "skamricky" mam aj okale dost velke len ta huba je moc velika,,no nejdem to tu uz rozoberat radsej,lebo vidim zle reakcie na to,,,da sa tak povedat ze ich aj chapem drzte sa babyzne!!!

luna

jeej... a to co je za latka? Telo to musi raz vstrebat, ked je tom cudzia latka, nie? Kolko to asi vydrzi? vcelku ma to zaujalo :-)

bobika 1

luna, za zvačšenie pier aquamidom, je to trvale invazívne zvačšenie, aplikuje sa injekčne ale neplatila som to naraz, v priebehu 2 rokov, dala som si pichat po ampule, teraz stojí 500 EUR a zakaždým som počkala na výsledok, pery mám absolútne prirodzené a pekné, množstvo aquamidu smozrejme závisí od plnosti pier, ja som mala úzke.