prichiteny

ivanka_83

ni citis sa trapne, lebo to je intimna vec.vsak ked si budu robit srandu urob aj ty z nej, ze usla jak mala holka.alebo jej povedz, ze nie kazdy je frigidny ako ona.a sklapne.vzdy sme klopali na dvere na intraku, ked sme sli k niekomu..masturbuje kazdy..

stanley1

ano a takto by ste sa "sfukovali" do nekonecna ako male deti :).. nehovor nic, mysli si svoje, za chvilu sa nato zabudne.. a je to uplne normalne tak co je natom.. :)

šakal

týmto by ju sfúkol, a ja byť tá baba tak poviem- hej som sa zľakla, nemyslela som si že aj také malé to môže byť a chodiť s takým čo si ho nevie ani vyhoniť to je úžasná perspektíva

o

ja by som jej pred kamoškami povedala: prečo si sa nepridala, keď som ťa volal. Si sa zľakla? Asi si ešte žiadny penis nevidela, že? No tak aspň vieš, že ako vyzerá.

sissii

neviem preco sa mu posmievate ???
fakt to prenho muselo byt trapne...vlastne by bolo asi pre kazdeho z nas.
Ved skus nieco vymysliet,ano srandu alebo proste ignorovat,alebo jej povedz nieco co ju fest naserie

sasa

ale inak, muselo to byt fest trapne, nechcela by som to zazit, aby ma chalan nacapal ako si to robim na internatnej izbe :)

chalan

neruca sa mi svet, to niekto pridal v mojom mene. ten druhy prispevok napisal niekto uplne iny, ta basen bola popicovka. radsej nepoviem na ktorom som intraku. inak ta situacia bola dost blba