som blba:)(

Príspevok v téme: som blba:)(
pea

nuz,stalo sa to takto:
s priatelom sme mali kondom,no pretrhol sa.mala som sice neplodne dni,ale zasa tomu tak nedoverujem,a tak som ho poslala kupit escapelle.
uzila som to asi za 24 hodin.
teraz,-5dni po este stale nemam menstruaciu,zato ma boli brucho a tak zvlastne aj nohy.
vytok mam biely,na nohavickach tvori biele ,,mapy,,
myslite,ze som tehotna???som z toho dost mimo,totiz

cica

mne sa to stalo tak ze s priatelom sme mali kondom a den po menstruacii tak a nam pretrol kondom,,,no nemala som plodne dni,,, Do 24 hodin aj skor uzila som escapelle a v 5den po pouziti escapelle som zacala krvacat,,, a teraz newem,,, bolieva ma v podbrusku a newem ako som na tom,, mozem byt tehotna???

zjuzjika

ako mozes byt tehotna, ked si uzila tabletku po? ved rozumne rozmyslaj....ak neviete niest zodpovednost za svoje ciny, tak radsej nesexujte...

pea

vdaka vam..pockam uvidim.
teraz si bytostne uvedomujem,ze ked nemozem mat deti,nemam co sexovat:)
ty kks,za tie nervy to nestoji..

neva

Vydrž ešte pár dní, nemá zmysel ho robiť skor, ako v čase, ked máš mať menzes. Odporúčam Ti tento test a urob si ho ráno - z prvého moču.
-odkaz odstránený-

glam

pockaj kym ti bude meskat... inak to nema zmysel, aj ked vyrobcovia babytestov pisu ze 5dni po oplodneni test ukaze ci si tehu.

pea

vazne dakujem za upokojenie.Ale,fakt mam stale obavy.
neviete,kedy je vhodne kupit tehotensky test,ked sme spolu boli tuto nedelu?

neva

privelmi sa pozoruješ, si vlastne prvý mesiac bez hak, takže možno Ta pobolieva brucho z prichádzajúceho menzesu, možno je ten výtok po užití tej tablety, pretože dokáže rozhádzať hormóny.

pea

nie,vytok nesvrbi...
len mam proste cudnu naladu..miestami mat tak jemne boli brucho..
(inak,dokonca sa mi aj zhorsila plet,ako to pred menstr.zvykne)

pea

len co tie cudne bolesti?
neviem...som z toho uplne mimo,totiz,viem si s priatelom predstavit dieta,velakrat sme sa o tom rozpravali..ale sama som decko.(najviac ma to stve koli tomu,lebo my inak spolu uz nespavame..iba vtedy raz,to by bola sakra nahoda:()