Zvláštny problém...

katarinad

Rada by som poradila vsetkym co maju zaujem jeden produkt ktory sa da kupit v Rakusku su to doplnky vyzivy a mne a celej mojej rodine velmi pomohli. Alergia, bolesti klbov zacinajuca rakovina maternice, hemoroidy.Bomba.

Karin.B.Bystrica

Dobrý den mám problém s flakmy na krku,dekolte a v poslednom čase aj na spánkoch.Flaky su červené a objavujú sa sami od seba a tak isto sa aj strácajú.Je to velmi nepríjemné a hlavne pri mojej práci modelky to je velkov prekážkou.Prosim Vás poradte mi co stým.

Ivka 1

Ahoj Anička. Viem si predstaviť ako musíš trpieť. Ak chceš,ozvi sa mi na
moju mailovú adresu.Určite Ti poradím.

Anička

mam problemi s dychanim silnymi bolestami noh može to byt sposobene SM liečim sa na nu už dost dlho zatial chodim o 2 barlach ale bolesti noh su neznesitelne už som vyskušala kopec liekov od bolesti a utiši to len na par hod.

jatyon

mifor: neviem
.
.

mirka-potvorka:
na vsetko neviem odpoved, ale:
po dlhodobom uzivani antikoncepcie mozes otehotniet, ak sa pomilujes s chlapom.
niekedy je cyklus rozhadzany a prejde urcita doba, nez sa po vysadeni ustali. a este lepsie je asi rok nebrat antikoncepciu, ale vitaminy, maternu a a z potom otehotniet .....
.
"ranku" treba liecit a moznost vzniku rakoviny krcka je u kazdej zeny.

mirka-potvorka

Chcem sa spytat. Lekar mi nasiel na krcku maternice odlupnutu cast epitelu, ludovo ranka. Bola som na prehliadke aj u onkogynekologa a ten mi doporucil ranku zmrazit. No pocula som, ze sta po tomto zakroku je velmi neprijemny a bolestivy. Chcem sa spytat, aky je vas nazor na tento problem. A ci tato ranka ma nejaky vplyv tehotentvo a moznosti oplodnenia + na moznost vzniku rakoviny krcka maternice.
+ Nakolko utzivam antikoncepciu uz pomerne dlho - 3 roky, chcem sa sptyt aka je optimalna dlzka uzivania pokial nemam z antikoncepcie nijake komplikacie a vedlajsie ucinky. Po akej dobre je vysadit na nejaku dobu alebo zmenit znacku antikoncepcie? A ake su moznosti otehotnenia po dlhodobom uzivanie antikoncepcie?
Dakujem za skoru odpoved.