Vyvolávačka

gable

Ja so potrebovala vyvolavačku kvoli operácii. Mala som dostať do 10 dní a dostala som až po 14 dnoch, takže som si aj tak musela posunúť termín operácie. Už tým injekciam neverím.

......

Možno keď sa dohodneš tak ti ju pichne záleží od lekára,samozrejme že sa dá všetko.Len to neradi robia.Majú okolo toho kopec rečí.

suns

tie tabletky som brala už 2 krát, pred rokom v lete v Chorvátsku a potom ešte raz, už neviem kedy to bolo. Cyklus mi to rozhádzalo, preto by som volila tú vyvolávačku. Prečo myslíte, že mi je NEPICHNE? Veď tu na fóre baby písali, že ju mali pichnutú kvôli takýmto dovolenkám, výletom, víkendom, atď...

......

vyvolávačku ti určite nepichne.Daj si predpísať tabletky na oddialenie,ale dohúkaš si celý cyklus.Tie tiež neradi predpisujú,predsa len sú to hormóny

suns

neberiem HAK, ani nemienim zaťažovať telo... norethisteron doma mám, ale nechcem zbytočne tlačiť do seba chémiu, celý ten výlet budem nervozna, určite vyhadzaná. Takto keď tam pojdem zajtra, pichne mi ju a do konca týždňa mám už aj pokoj:) ja viem, že to nie je nejaký extra dôvod, ale myslím, že to pre doktora nebude nič neobvyklé:)

......

vyvolávačku ti asi nepichne,ale môžeš si dať predpísať tabletky na oddialenie.Len potom ti zblbne celý cyklus.Poraď sa z lekárom ale aj tie tabletky neradi predpisujú.Predsalen sú to len hormóny.

aduliena

Menštruáciu si môžeš oddialiť napríklad s pomocou HAK. Neviem, či ti lekár pichne vyvolávačku, ak nemáš nejaký iný problém prečo ti mešká menzes. Ale možno sa s ním budeš vedieť dohodnúť. Alebo ak neberieš HAK, daj si predpísať tabletky na oddialenie menštruácie, napr. Lutenyl.