mam narok

sunday

Podla mna su tie tabletky este pouzitelne kedze je len zaciatok februara a syn ich douziva urcite do konca mesiaca tak by nemal byt problem, lebo ta zaruka sa vztahuje na posledny den v mesiaci.

1BEN1

Nie ze asi, v lekarni to musia urcite vymenit. Skor by si sa ty mala citit urazena a poskodena, ze ti predali liecivo tesne pred expiraciou. V kazdom pribalovom letaku kazdeho lieciva je jasne uvedene velkymi pismenami, ze sa nesmie uzivat po dobe expiracie. Utekaj do lekarne, nech ti to okamzite vymenia :-)

isabel

Ja si ale myslim ze lieky vydrzia aj mesiac po zaruke, tam je o to velmi dbane nech neskodia, tak urcite nechavaju dost velku rezervu. Ale v lekarni to asi vymenia.

pomoc

je ich tam 20 a ma to brať 2 krát denne po pol tabletke 5-7 dni a ked zato človek platí tak nech to ma na dlhšie teraz je to chrípkové tak neviem kedy to budem ešte potrebovať a potom zase k lekárke pre recept a platiť to sa mi nechce som zvedavá čo mi povedia

whee_ee

ale mozno su v zaruke do konca februara. tak sa ich potrebuju zbavit, cyn ich dovtedy doberie, nie?? ale pre istotu by som tam skočila a ukazala im to:)