stale to iste do kola...

Príspevok v téme: stale to iste do kola...
boo boo

ja viem je to vsetko na jedno kopyto ale uz sama neviem co mam robit. snazim sa jest do tych 4500kj (otravuje ma to ratat) snazim sa schudnut (otravuje ma stale nato mysliet) mam 47kil a 158cm ANO AJ TAK CHCEM ESTE SCHUDNUT. zvladam to,takto jest po menej ale niekedy sa prejem a potom nasleduju tie vycitky (neznasam sa zato) okamzite idem sa co najviac hybat tanec svihadlo (neznasam to ) ... rozmyslala som ze si dam nejake prehanadlo alebo co no doma by to bolo uz napadne... stale dokola ja nechcem pribrat bojim sa, chcem schudnut, normalne sa hybem racionalnu stravu mam ale proste sa neznasam :( neznasam cely svet, proste som ako v kolotoci.pomoze prosim dajako, lekarom nepojdem, na forach na mna se..ru trapi ma to

24_zuzika

Meriam 163,vážim 42 kg,som v tom namočená už 6 rokov,nechci takto dopadnúť,je to trápenie,budeš via nešťastná ako si,mať tvoju postavu,som zo sebou spokojná.

hmmmmmm

kurnik co chces chudnut?o chvilku nebudeme mat co jest a vtedy mozes chudnut...ja mam 157 a 48 kil a co zijem a chcem este pribrat dake kilo-dve.daj mi radsej z tvojich ked ich tak nechces...sa uvedomte vsetci z dietami, ti co to naozaj potrebuju dobre chapem ale co taketo mlade baby chcu byt kost a koza sak to je HUMUS!!!!