Trvala na vlasy?

Nikki33

Ahojte, mám 22 a trvalú si dávam už od mojich 18. Dávam si tú klasickú, žiadnu objemovú alebo zmývateľnú. Proste trvalá, ktorá ti zmeni štruktúru vlasov už natrvlo. Dávam si ju cca raz za 3/4 roka. Dáva sa na 2 typy natáčok - väčšie a menšie a výsledok kučier je celkom viditeľný. Nepočúvajte kočky, ktoré nikdy nemali trvalú a presviedčajú vás, že vám to všetkým zničí vlasy. Je to absolútne individuálne. Mne to vlasy nezničilo, nemám ani husté ani riedke, ani hrubé ani tenké. Ten taký totálny stred, proste obyčajné. No keby som mala vlasy riedke, jemné, rozhodne by som do toho nešla kvôli poškodeniu. Taktiež aj s vlasmi ťažkými a hrubými, kde vám natočené vlasy kulmou vydržia 2 hodiny, by som to radšej vzdala. Môj názor, videla som to na nejednej kamarátke, ktorá vyšla od kaderníka a jedine čo sa dialo bolo, ze mala na hlave slamu bez kučier. Ja mám prirodzene mierne vlnité, a po 3/4 roku, kde je značná časť odrastená, je síce vidieť kde trvalá je a kde nie, ale nie je to nič okaté a nič strašné, človek si to po pravde ani nevšimne. Ja si dokonca raz za mesiac farbím vlasy a pravidelne fúkam fénom, takže verte, že im dávam zabrať, používam síce kondicioner a niekedy masku, ale nič špeci, bežné produkty, ktoré zoženiete v obchodoch (loreal, schwarzkopf...) Základ nie je dať si trvalú, základ je si vlasy upraviť tak, aby to bolo že waaaw :) a verte, na základe môjho okolia to waaw asi skutočne bude. Ak niečo, kľudne píšte ;)

lolitka 5552

Ahojte, ja som od malička túžila po kučeravých vlasoch. Na ZŠ som si pravidelne robila vrkoče, aby som mala kučery... na trvalu som ani nepomyslela, až pokiaľ nebola kamoška a mala to fakt perfektné, tak som si povedala, že to skúsim a splním si môj sen :) A musím povedať, že som maximálne spokojná.Prestali sa mi mastiť vlasy, zhustli a nepostrehla som, žeby mi začali padať, alebo sa zničili. Po pol roku som ju opakovala. Lebo som to chcela mať také viacej. Čoho som sa veľmi bála bolo, ako to bude vyzerať, keď bude vyrastať, ale ona sa tak po pol roku pomaličky vyrovnáva a vôbec to nie je tak, žeby to bol nejaký sek kučeravé-rovné. Takže, ja len odporúčam :) Keby niečo chcete vedieť, pýtajte sa :P

Ketrin35

Ahojte....prečítala som si vaše komenty a aj tak som sa rozhodla ísť vyskúšať trvalú. Kaderníčka ju nerobila prvý krát. Ked mi dala dole uterák tak som mala krásne rovné vlasy. Vôbec mi nezabrala a nemala som ani náznak vlnky . Stretli ste sa už z niečím takým? Diky

paťaa

ahojte:)už dlho rozmýšľam či si mám dať trvalu alebo nie...neviem aké to budem mať a chcem sa opýtať, že či sa mi náhodou neskrátia vlasy keď si ju dám :) ďakujem...

Kory

Ahojte, chcem sa spýtať, ak si dám trvalú a budem si chcieť niekedy vyžehliť vlasy a keď si ich potom umyjem, budem mať naspäť kučeravé vlasy z trvalej alebo mi ju žehlička zničí???

Ďakujem :)

Lenka25

Dobry den,
chcela by som sa spytat,ci pocas menstruacie je vhodne robit trvalu na vlasy,pretoze kamoska kadernicka mi ju robila,ked som ju mala.(a teda nerobila to prvy krat),a vobec sa nepodarila,teda len malinko nieco vidno,,a tiez by som chcela vediet po kolkych dnoch by som ju mohla opakovat.
Dakujem velmi pekne..
Lenka

onda

ahojte zajtra zajdem za kamoskou kadernickou,,dobre striha..chcem velke brcky tak zvlnene skor ,,,uz ma nudia moje rovne ako spagety vlasy,dodavam nemam ich farbene ,dam vediet ako som dopadla :)

brckaaaaa

hej, má pravdu, ničí to vlasy a myslím, že tá trvala sa nesmie ani dávať na vEľmi poškodené vlasy, ale to si nie som istá, ale vlasy to ničí a vysušuje. no i to fúkanie, ale tak ja som určite viac za fúkanie, lepšie je zadovážiŤ si sušič s ionizátorom a použiť prípravok.