nosite tangace?

Príspevok v téme: nosite tangace?
xyx

ahoj baby zaujimalo by ma ake nosite nohovicky-skor ci uprednostnujete tango nohavicky,ja som ich istu dobu nosila a stacilo mi....citila som sa v nich strasne,stale ma nieco rezalo...skusala som aj string,bolo to uz lepsie ale predsa!potom som presla opat na klasicke,nie su velmi sexy,ale konecne som v pohode!

moniqa87

no, ja som mala v satniku vzdy vsetky druhy nohaviciek...
ale v poslednej dobe sama na sebe pozorujem, ze tie tanga, vzdy len prehadzujem a hladam "klasicke" nohavicky.
ano, tanga stale nosim, ale uz skor len preto, ze ich este mam v dobrom stave, ale nove uz nekupujem, panty mam ovela radsej...
myslim, ze era tangacov akosi ustupuje, ja som nastastie nikdy nemala z nich nejake problemy, ale pravdou je, ze najlepsie je aj tak v klasickych nohavickach

sunday

Ja som kedysi veľmi dávno nosila, ale dosť rýchlo som od tangáčov upustila a teraz ich už nenosím. Tiež si myslím, že nie sú zo zdravotného hľadiska vhodné /prechladnutie, infekcie/, hoci niekto neverí. Myslím, že existujú aj klasické nohavičky alebo trenírkové, výber je široký. A kvôli chlapom sa cítiť nepohodlne... to nie:)

Lucinka33

1BEN1 diky, to ano, musi mat peknu postavu, ale myslim, ze to ukaze lepsie ako tangace. A nemusi byt presne takyto strih, mozno trochu iny by bol vhodny aj pre nie velmi "modelkovske" postavy :)

1BEN1

Lucinka33 no velmi pekne je to spodne pradlo, co si tu dala ten link, akurat to uz musi mat dievcina naozaj velmi peknu postavu, aby to tak krasne ukazalo ako na tom obrazku :-)