Želatina - kĺby

ANGEL-DEMON

zelinka...

a mal/a si tam napisať ešte ze to stojí 59,95€ (120tbl)
a podla zlozenia tej umeliny ! uplne postačí ked clovek bude jesť pravidelne ryby a je to ovela lacnejsie...! ako nejaký vymysel ktoremu robíš reklamu! a ktorom som v živote nepočula

zelinka00

na klby je dobra vyziva amitamin® arthro360 obsahuje aj omega 3 okrem ineho, dlhodobe uzivanie zelatiny moze sposobovat hustnutie krvy

ela_g1

ahooj, ja chodím vela behávať, aj robím silové tréningy, box a zaťažujem kolená klby, mám rada slovenské veci ako keby som mala kupiť lieky, čo v podstate neviem čo ani obsahuju ... slovenská firma powerlogy, teraz má novinku už niekolko mesiacov - kolagen - bezlaktozovy ešte k tomu .. powerlogy.com som s ním spokojná .. hlavne žiadne bolesti na žaludku a pod veci :)

samosato

sice nikto na vlada nereagoval, ale ja by som si to nevaril, kedze v sucastnosti je maso sama chemia. pri dlhodobom uzivani je to zbytocne dopovanie antibiotikami a ktovie cim este.

hlavne nejedzte samotnu zelatinu, lebo ze ta je zle stravitelna.

podla mna sa oplati kupit hydrolyzovany kolagen - velke balenie je relativne lacne v porovnani s tabletkami a okrem toho dlho vydrzi.
ked to skombinujete s msm, glukosaminom a vitaminom C, tak ucinok mate skoro zaruceny za neporovnatelne nizsiu sumu ako ked budete jest tabletky(v pripade, ze mate vaznejsie problemy a musite sa liecit dlhodobo).

simona64

Mne pomohlo Gelo-3 -odkaz odstránený- - obsahuje hydrolyzát želatiny, glukozamín j chondroitín (okrem iného), takže sa mi to zdá vhodné.

vlado789

RNG, prosim ta co presne znamena uvarene(hydrolyzovane) gliky na kostiach? Ako sa daju pripravit? Z akeho typu mesa a casti odporucas? Ma to aj nejake ine vyhody oproti huspenine a zelatine?