Blížim sa k 20-tke a som panic

mu

Tomas, chce to klidek :) ja som o to prisiel nedavno, mal som 22.Prisiel som o to so zenou ktoru strasne milujem a este stale sme spolu,nikdy na to nezabudnem.Myslin ,ze je krajsie a lepsie prist o to v neskorsom veku s milovanou osobou ,ako keby si mal o to prist v skorom veku s nejakou kurvou...alebo len tak so zufalstva.Kazdopadne ludi ktory prichadzaju o panictvo po 20 roku je strasne moc, akurat to trochu skresluje to ,ze vsade sa chvalia ty co pichali v 14-16 rokoch...Takze drzim ti palce.cau.

idilka

moj priatel mal 23 ked o to prisiel.No a poznam aj takych co mali 28.Nie je to nic hrozne,je to pekne.Je to nieco co mas len raz!

siiiiii

moj terajsi priatel mal tiez 20 a prisiel o \"TO\" so mnou...lebo tiez cakal na dievca ktore by lubil..a teraz som strasne stastna ze na mna pockal..vazne nic si z toho nerob..radsej si hladaj dievca ktore budes mat naozaj rad ...potm sa ti aj milovanie bude pacit ovela viac=)

kiwemai

nelam si nad tym hlavu...ak JU najdes, tak potom bude casu dost...ani moj priatel to este nerobil a ma po 20-tke...a nezda sa mi, ze by mu to vadilo...vie, ze ked to raz strati, tak so mnou...ale treba sa vediet dockat:)

inkognito

no tomas ja mam19 a mam podob. problem a ser@ ma to tak isto aako teba ...podla mna na kazdeho pride rad.uz v nom aj stojis :).aj moja segra prisla o pann. s 23 roc. chalanom a bol panic ......

spleen

Nic si z toho nerob.Ja mam 35 a memal som nielen sex,ale neprezil som ani ziadny vztah.Da sa zit aj bez lasky,aj bez sexu,aj ked je zivot o to smutnejsi a vsednejsi.Laska bud je,alebo nie je.A sex by mal byt jej vyvrcholenim.

deniska

To si na tebe cením, že chalan a panic, vieš aká bude rada baba, s ktorou stratíš panictvo a zároveň bude aj ona panna, ten pocit si vychutnáš, určite to nie je problém, pretože na druhej strane je to super. Určite stretneš tú pravú.........Nesmuť