cistenie pleti

mydia

s očami? to mi ani nenapadlo, že by tam mohli mať aj nejaké iné oddelenia, ja som myslela, že to sú tam čisto len takéto kozmeticko lekárske záležitosti.

rastlinocka

s ocami som tam chodila zakazdym rada. jednak skrz to, ako sa spravali, ziadni povysenci, prave naopak, mili boli na mna, ked aj sa islo nieco diat, tak mi hovorili, ze co s tym okom sa robi a tak. no ved presne, potom ma clovek z toho taky uplne iny pocit, nez ked ma ist k nejakemu lekarovi, kde presedi pol dna v cakarni a vybavi ho za pol minuty s tym, ze ani k tomu nic nepovie. hovorim, to boli moje oblubene navstevy lekara toto. vsak akoze este aj su, len uz tam musim tak casto chodit.

ivcaP

Naty_gresova tak to asi vsade je dobre sa najskor dopredu ohlasit. Malokde ta v dnesnej dobe zoberu uz len tak na pockanie. Vsak ak mas odporucanie, ze kam ist na cistenie, tak uz si vies dohladat kontakt a informovat sa, ako je to s objednavanim ;)

naty_gresova

Tak nemám to blízko ale ani vyslovene, že ďaleko. Viem, že ohľadne doktorov sa vyplatí aj ďalej ísť. A asi je dobré sa dopredu ohlásiť, že? Nieže sa tam len tak odrazu zjavím.

annninka

Rastlinocka tak ked uz mas s nimi skusenost aj ked z ineho oddelenia, tak podla mna vies, ze tam robia profici :) Neviem teda ako na inych oddelenia, to povedz ty, ale na tejto lekarskej kozmetiky maju aj taky fajn pristup, ze aj podebatia, vysvetlia a tak. Vies, ze nejdes tam proste s takym tym pocitom, ze och zase nejake vybavovacky a osetrenia, ale je to taka pohoda :)

rastlinocka

tam som inak ja chodila s očami, keď som mala problémy. akože aj teraz tam ešte chodievam na prehliadky. nevedela som, že tam robia aj takéto kozmetické záležitosti. ale pozriem teda ponuku :)

annninka

Naty ale jasne, ze robia a mne sa to viacej pozdava, ked si mam vybrat, ze ci pojdem na cistenie ku kozmeticke alebo k lekarovi. To je jasna volba. Klinika je v Ruzomberku, tak uvaz, ci sa ti vyplati cestovat. Podla mna ano, vsak bezne sa za lekarmi na vysetrenia, sedenia a tak dalej cestuje, ked chces ist k niekomu dobremu.

naty_gresova

Som nevedela, že aj lekári robia normálne takto čistenie pleti. A tá klinika, tá sa kde nachádza? Aspoň by som si to pozrela, že ako to mám ďaleko, či sa mi tam vyplatí chodiť.

annninka

Naty velka pravda ohladne tych neskorsich terminov. To uz malokde funguju, co je velka skoda, lebo pracujucim sa nie zakazdym da vybavit volno doobeda, ked maju taku pracovnu dobu. Toto ale sme nehovorili o kozmeticke, ale o Spinne. To je klinika kde teda okrem ineho maju aj taketo oddelenie lekarskej starostlivosti, tusim tak je ten nazov, kde sa venuju aj takymito kozmetickym zalezitostiam. A teda je to pod dohladom lekarov a samotni lekari robia tieto ukony, co je lepsie si myslim.

naty_gresova

To rozoberáte čistenie pleti u nejakej konkrétnej kozmetičky, či kde? Reku keď sa bavíte aj o poobedných termínoch. Tie bývajú zväčša dosť problematické.