potrebujem radu=(

Príspevok v téme: potrebujem radu=(
maľunka

mam chlapca ktoreho nadovsetko milujem ale v poslednom case nam to az tak neklape ako by som si predstavovala...(caste hadky)za kazdym sa mu ospravedlnim ale ani to niekedy nepomaha!mam strach ze ho stratim....neviem si bez neho predstavit svoj zivot je moje vsetko..co mam robit???ludkovia velmi vas potrebujem...DAKUJEM

maľunka

dakujem za vsetky rady!!!!a teraz to funguje...pretoze viem ze ja som jeho jedina zienka ktoru kedy miloval a milovat bude....uz sa nechceme hadat....a ak na to pride tak povedal ze to spolu prekoname...(JA a ON)!!

bejka

podla mna by ste tu svoje pripady nemali uvadzat a ani zaverecne rady typu ze...ukonci to lebo ja som tak urobila a pomohlo atd... jednu vec ma zivot naucil kazdy je iny...tak skuste radit a nie rozhodovat niekomu o zivote a o laske ked toho cloveka nepoznate.pochybujem zeby ste dali na rady inych vo veci lasky. tak len radte ako sa nehadat nie ako znicit niekomu vztah...a podla mna hadky vo vztahoch su ..a vzdy budu---a tak to ma aj byt...neexistuju ludia s rovnakym nazorom na vsetko... a vysledkom toho je hadka...ak si stastna a je stastny on tak nevnimaj tu pre teba dlhu dobu hadok ale tu dobu ked je vsetko fajn...pretoze prave ta ide rychlo...a to zle zasa pomaly...preorientuj sa optimisticky a vrav ze to proste stale funguje...a posledne je to ze idealny par neexistuje..a ak ti niekto poradi ze si najdes ineho a nebudes sa hadat....tak zabudni...nikto taky neexistuje...len ten tvoj..tak myslim ze nieje jedno ze ci sa hadas s clovekom ktoreho milujes alebo s clovekom ktoreho mas len preto lebo si sa rozisla s milovanym lebo ste sa hadali. proste necakaj ze takeho najdes co by drzal usta...ved si to zober tak ze ani tebe by nikto usta nezavrel ked sa nastves...proste sme iny...vsetci...odlisny preto sa hadame..

jajka

ja som ten isty pripad ako eviak...hoci sme sa velmi lubili,takmer kazdodenne hadky nas stale nicili,a po roku sme sa zhodli,ze to takto dalej nejde,ze je pre nas stvoreny asi niekto iny,s kym to klapat bude...a vies,tak ti poviem,ten vztah s chlapcom,kde sme sa hadali pre somariny ma tak po cely rok nicil,ze teraz,ked sme uz asi 4 mesiace rozideni,lutujem,ze sa to neukoncilo skor a zbytocne sme to natahovali a nicili sa aj napriek tomu,ze nam vedelo byt krasne...ale jednoducho,kde su caste hadky,nie je to ono...takze bud to skuste urovnat a zbavit sa ich uplne a vychutnavajte si vzdy s usmevom jeden druheho,alebo to ukoncite,kym neprejdu roky a vy sa nespamatate az potom...ja som rada,ze som nieco take v zivote okusila,lebo to bolo uzasne poucenie do buducnosti,kde uz budem mat ovela dolezitejsie priority vo vztahu co sa chlapca bude tykat,a ked nastanu hadky,uz budem vediet,ze to treba skoncit este v zarodku...

eviak

malunka mala som ten isty problem.. nakoniec sme sa rozisli, chvilu to bolelo, ale teraz je to ovela lepsie.. zostali sme kamarati a poviem ti, ak ho ms rada, je lepsie ukoncit ten vztah teraz, ked este ako tak spolu vychadzate a potom ostanete (mozno) kamarati ako zbytocne predlzovat obom trapenie, dovadit sa ako psi a nebyt schopni potom na seba 2 roky od jedu ani pozriet.. neboj, na ocot nezostanes.. :)

realita

" Vzdajme sa sebectva a strachu, ze budeme opusteni, vazme si individuality svojho blizkeho a pamatejme - nie je mozne stratit to co nam nepatri...."

rasto1

hovoris, ze hadky koncia tak, ze si vzdy ta zla ty. to nie je dobre, nemozes si nechat skakat po hlave. ked si si ista, ze mas pravdu, neustupuj, v buducnosti to mozes lutovat.

deniska

nepoznám vás osobne, ale aj ja mám občas vo vzťahu problémy - hádky, bežný problém, ale ak sú hádky každodenne tak vzťah nemá žiadnu perspektívu, jednoducho to bude viesť k rozchodu. Ale ja si myslím, keď sa spolu porozprávate, že vo vašom vzťahu nechceš žiadne hádky, že ho veľmi miluješ,a ak on začal hádku, nemôžeš sa mu ospravedlňovať, pretože to znamená, že si za ňu vinná ty.......Strach nemôžeš pociťovať, pretože to je tvoj nepriateľ, ktorý ohrozuje aj tvoj vzťah, neboj určite to vyriešite, lebo ak sa milujete, tak hádky, žiarlivosť vo vašom vzťahu neexistujú