Prípravky JOALIS

slava

Máme čerstvé skúsenosti s Joalis prípravkami. Kto hovorí,že nie sú účinné sa mýli alebo ich nebral.Sú až veľmi silné.Lekárka u ktorej sme boli na meraní prístrojom Salviou,doporučila najprv nižšie dávky preperátov,lebo manžel dostal štyri.No ako muž sa cítil veľmi silný a že nie 5 ale hneď 10 s každých medzi každými s prestávkou min.5minút. Po užití som mu pre istotu kázala nech si ľahne, takže ležal 3/4h. Potom vstal a išiel si niečo spraviť k linke...nuž len chcel. 2x po sebe išiel k zemi ...no stačila som ho zachytiť, takže sa nič nestalo.Hneď mi bolo jasné,že to je s kvapiek. Potom som volala lekárke a tá okamžite vedela že sa nasadili hneď 10 ...väčšina ľudí ale 10 kvapiek zvláda bez problémov.Kvapky sme znížili na 5 s každých a stav sa stabilizoval, manžel viac neodpadol.Môžete namietať,že sú neúčinné, ale aj po alopatických liekoch sa stav najprv zhorší až potom nastáva zlepšenie. Ak sú veľmi silné detoxikačné účinky treba dávky znížiť dokonca až na jednu kvapku a po pár dňoch navyšovať,každý človek je jedinečný a tak si každý musí sám nájsť prijateľnú dávku aj z tohoto lieku. Ak máte \"zlé\" skúsenosti s poradcami, tu musím podotknúť,že každý jeden poradca prešiel školením a musel robiť skúšky. Upozorňujem ja nie som poradca! Ak si chcete zistiť,je možné na nete, že sú na toto školenia a vzdelávania...nie je to také jednoduché,že Vám niekto môže len tak niečo naordinovať, ak tomu človeku neveríte či máte pochybnosť vypýtajte si od neho certifikáciu.
A ešte k prípravkom... len toľko ochorenie sme si vyrábali roky, tak nechcime po jednej dávke kvapiek či lieku byť okamžite fit..viem ,že trpezlivosť nie je veľa ľuďom blízka..takmer vždy platí ... nech to je čo najskôr a včera bolo neskoro.

Ivka 1

APVJ a piješ dostatočne veľa tekutín? Odporúča sa 04 dcl/ 10 kg váhy, hlavne v lete.Jedy z tela potrebuješ vylúčiť a najlepšie to ide potením ,močom a stolicou.Prípadne zníž dávkovanie, inak nastáva prudký detoxikačný proces.

mrena

kedysi pred rokmi tri flasky.... !!! no bohvie kto ti to naordinoval. zas az take lahke to nie je ze das si tri flasky a uz si zdravy. tak ucinkuju len analgetika. vsetko ostatne chce cas a spravnu kombinaciu.

agartio

Vyhodene peniaze.
Kedysi pred rokmi som bral 3 flasky. Ziaden ucinok, cely ten Joalis je len biznis.
POdla mna keby stala flaska 50 centov, tak by sa to oplatilo, nejaky maly ucinok to mozno ma, ale za tie prachy urcite nie.

Kochlíček

APVJ, ja som vsetko vzdy konzultovala s dr. Albertovou a ona mi to upravovala to uzivanie podla toho ako som sa citila. Neviem ku komu chodis ale musis s nim konzultovat. Nemoze ti len naordinovat lieky a potom ta nechat tak. Musis mu povedat ze ti je zle. Ja si pamatam ze som tu liecbu stale prisposobovala mojim reakciam.

Kochlíček

Kvapky Joalis som brala asi pred 6 rokmi a neucinkovali mi. Pred tromi rokmi som zacala liecbu u dr. Albertovej v Bratislave. Ked mi tiez naordinovala nejake taketo kvapky z tejto firmy, tak som ich odmietla, lebo uz som s nimi mala zle skusenosti. Nakoniec ma ale presvedcila, ona k nim dava aj ine kvapky, tie mi zarabali v lekarni a este som mala aj ine lieky. A spolu mi to potom zabralo, takze som sa tazkosti zbavila. Neviem cim to bolo, mozno tie samotne kvapky Joalis maju len nejake specialne ucinky a ked ma clovek nejaky zlozity chronicky problem tak to treba asi riesit nejako kombinovane. Ja by som tie kvapky nezatracovala len by som zvolila kazdopadne na liecbu lekara alebo aspon nejakeho zdravotnika. Nie len takeho nejakeho poradcu. Zisti si najskor ake ma ten clovek co ti to ponuka vzdelanie aby si nenaletela len na nejakeho predajcu co ma len kurz. To je dolezite pri vsetkych druhoch liecby, lebo som si vsimla, ze uz je tu strasne vela vselijakych poradcov a dilerov a ponukaju vsetko mozne len za ucelom zisku. Ale nemaju vobec ziadne medicinske vzdelanie. Na toto si treba davat velky pozor, lebo sa moze clovek dobre popalit. Potom sa moze ist stazovat na lamparen.

APVJ

prosim vas,ako ste zvladali detox joaliskami,ake ste mali detoxikacne priznaky,hlavne ti,ktori ste mali vaznejsie zdravotne.ja ich beriem treti mesiac a uz nevladzem...

milan30

Pri Joalis detoxikácii ak detoxikácia funguje, tak na začiatku detoxikácie dochádza k najväčšiemu uvolňovaniu toxínov, a to sa zvyčajne prejavuje zhoršením symptómov daného problému. MUDr. Jonáš to skôr popisuje tak, že by sme mali byť za tieto prejavy radi, lebo sa z nás uvolňujú konkrétne toxíny. Ja s prípravkami Joalis mám dobré skúsenosti, hlavne čo sa týka mojích detí. Výrazne im klesla chorobnosť a to aj napriek epidémiám a navyše už chodia do škôlky. Mávajú sem tam soplíky, ale doktorku sme už nemuseli navštíviť dlho.
Ak máš o túto detox. záujem, môžeš si prečítať viac informácii tu:
-odkaz odstránený-
alebo tu:
www.magazinluna.sk

vsevedka

Moja osobná skúsenosť? Žiaľ zlá. Používala som, kedže som alergik kvapky od Jonáša Joalis Analergin.Sľubovali nápravu imunity, nulové vedľajšie účinky a pod. Mne sa však zdravotný stav, čo sa týka konkrétne alergie rapídne zhoršil a to od prvého použitia až do druhého dňa, kedy som túto liečbu vzdala. Mne sa totiž zhoršenie alergie prejavuje rôzne ale medzi prvý znak patria opuchy očí a tváre, čo sa nedá prehliadnuť.Takže z Joalisovho Analergu som sa liečila kalciovými injekciami. Ja ťa ale neodhováram, navyše má strašne širokú škálu prípravkov a moja skúsenosť bola iba s jedným preparátom.