Vraj odborník na výživu! A trepe voloviny!

Príspevok v téme: Vraj odborník na výživu! A trepe voloviny!
jajka111

prave bezi na STV1 damsky magazin, kde keca nejaky udajne odbornik na vyzivu nejaky MUDr. Minarik alebo Mlinarik a tresol neuveritelnu kravinu: vraj sa ma pocas jedla pit, lebo tak clovek "riedi energiu" ktoru skonzumuje a tym menej zje. je sice mozne, ze menej zje, ale taky "superodbornik", ktory sa nasackuje dokonca do telky by mal vediet, ze tekutiny riedia traviace stavy a pit by sa teda malo vylucne medzi jedlami a nie pocas jedla. rada by som vedela, co si o tom mysli napr. RNG.

RNG

nic, noveho, to su tradicne rady , tak ako jedenie zlozene z hromady roznych jedal
Dovody su historicke nie vedecke pozorovanie a vyskum.
Ja si sicew tradiciu vazim, ale ju vdy treba prehodnotit vedeckym pozorovanim. Tak sa to alebo potvrdi ako fakt, alebo zaradi do kategorie BAJKY a POVESTI(dnes tzv Urban legends)

damian

Vela bludob a superbludov siria doktori ortodoxnej mediciny. Ja neviem, odkial tie bludy maju, ale podozrievam, ze ich to ucia farkaceuticko-lekarske fakulty, ktore chcu mat ludi chorych, nie zdravych.

jerguš

počas jedla sa nema nikdy piť. ale v reštike vam čašnik ponuka najskôr niečo na pitie. ale fakt je že to sťažuje travenie.

missi

no ved to su taki akoze odbornici v tej TV, niekto si ich tam pozve, lebo su to jeho znami, ale castokrat su to neni ziadni zbehli ludia ale len sa tak tvaria. co si cakala?